Залякували і вимагали 160 тисяч доларів. У Кривому Розі судитимуть банду, до якої входили депутат і поліцейський

КРИМІНАЛ
23.09.20 - 10:35

Як ми раніше писали, у червні 2020 року у Кривому Розі затримали злочинне угруповання, до якого входили, зокрема, правоохоронець та депутат райради. Банда залякувала й вимагала з містянина 160 тисяч доларів, - повідомляє департамент стратегічних розслідувань Нацполіції України. 

Досудове розслідування закінчене, і справу відносно трьох обвинувачених направили до Саксаганського районного суду Кривого Рогу. Вимагачам загрожує до 7 років позбавлення волі.  

 

У ході слідства встановили особи всіх учасників угруповання та організатора, всі вони є мешканцями Кривого Рогу. Серед них – працівник поліції та депутат районної ради. 

 

Вони "вибивали" з криворіжця 160 тисяч доларів США, які той нібито комусь заборгував. Під час зустрічей із потерпілим, зловмисники неодноразово погрожували розправою та знищенням майна, використовували психологічний тиск - протягом місяця палили двері його оселі, підкладали поховальний вінок.

 
У червні працівники управлінь стратегічних розслідувань та внутрішньої безпеки, слідства та прокуратури, за участі полку особливого призначення, затримали злочинців прямо під час передачі частини коштів – 40 тисяч доларів США.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: