Замість традиційного Євробачення, 16 травня відбудеться онлайн-концерт

КУЛЬТУРА
06.05.20 - 16:41

Організатори пісенного конкурсу Євробачення-2020 анонсували онлайн-концерт, який відбудеться на заміну шоу, скасованого через коронавірус. Про це йдеться у повідомленні на сайті конкурсу.

Нове онлайн-шоу відбудеться 16 травня, воно називатиметься «Євробачення: Європа сяє світлом» (Eurovision: Europe Shine A Light).

 

Організатори розраховують, що всі конкурсанти, які планували приїхати до Нідерландів, візьмуть участь в онлайн-концерті.

 

Загалом поїхати на конкурс мав 41 учасник, тепер організатори хочуть, щоб усі ці пісні прозвучали онлайн.

 

Вони закликали національних мовників, членів Європейської спілки мовників (EBU) також транслювати це шоу. Трансляція буде й на каналі конкурсу у YouTube.

 

Очікується, що шоу триватиме близько двох годин, виступити запросять і тих артистів, які брали участь у Євробаченні в попередні роки.

Раніше організатори заявили, що у Євробаченні-2021 зможуть брати участь ті ж обрані артисти, але пісню вони повинні представити нову.

 

Як ми писали, Україну на конкурсі мав представляти гурт "Go_A" з піснею "Соловей". Це український електрофольк-гурт, що поєднує український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та потужний гітарний драйв.

 

16 травня о 22:00 на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ відбудеться трансляція концерту. Крім своєї композиції "Соловей" і загальної пісні всіх учасників Love Shine a Light, український гурт виконає кавер-версію відомого хіта Євробачення.

 

Джерело - Громадське.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: