Зануритись у містичну атмосферу легенд давньої Скіфії запрошує сьогодні криворізька Академія руху

КУЛЬТУРА
15.06.19 - 10:55

"Якщо бажаєте змінити літню спеку на затишну прохолоду та містичну атмосферу Криворізького академічного міського театру музично-пластичних мистецтв «Академія руху» ласкаво просимо сьогодні о 18.00 на виставу «По той бік кургану» (режисер-постановник Сергій Бєльський), - запрошує криворіжців театр.

Щойно відкриється завіса, одразу кожного глядача вмить огорне велич і містика часів давньої Скіфії, час народження міфів і легенд Криворіжжя.

 

Чому саме Криворіжжя? Бо саме з нашої землі видатним дослідником - археологом Олександром Мельником - зібрані унікальні факти, описані у його наукових роботах про існування скіфських курганів та жертовних каменів на території нашого міста, на яких здійснювались ритуали принесення в жертву людини, щоб припинити одвічну боротьбу між світом космосу та світом хаосу. Де закінчується наука і починається легенда - вирішувати саме вам!

Цього вечора на сцені театру - пластична драма про час, коли у період ворожості і війн, мужності і героїзму під час захисту рідної землі, були значущими поняття людського співчуття, побратимства, жертовності заради миру та гармонії!

Незабаром закриття 25 театрального сезону! Встигніть наповнити своє літо враженнями!"

 

Фото зі сторінки театру.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: