Зарізала рідну сестру. Криворожанку можуть помістити до спеціалізованого медзакладу

КРИМІНАЛ
25.06.20 - 16:02

За умисне вбивство 49-річній мешканці Кривого Рогу, громадянці М., загрожує від 7-ми до 15-ти років позбавлення волі. Але її можуть помістити до психіатричної клініки з суворим режимом.

25 червня Криворізька місцева прокуратура № 1 направила до суду клопотання про застосування примусових медичних заходів із поміщення до спецзакладу із суворим наглядом щодо громадянки, 1971-го року народження, – повідомляє пресслужба прокуратури.

 

Як ми раніше писали, 5 березня на території приватного будинку в Інгулецькому районі трапився конфлікт між рідними сестрами. Громадянка М. ударила родичку в серце кухонним ножем. Від отриманої травми потерпіла С. померла на місці.

 

Тоді жінка спробувала приховати факт злочину, а також матеріальні докази. Проте при огляді будинку правоохоронці знайшли знаряддя злочину зі слідами крові потерпілої.

 

За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

 

Підозрюваній обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Також провели судово-психіатричну експертизу, за результатами якої з’ясувалося, що громадянка М. на момент убивства не могла контролювати свої вчинки. Тому її рекомендували помістити до медзакладу із суворим наглядом, щоб попередити небезпеку для суспільства.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: