Завтра - день зимового сонцестояння: що можна і чого не треба робити 

ЦІКАВО
21.12.18 - 10:34

У 2018 році на суботу, 22 грудня, припадає день зимового сонцестояння. Це час, коли кут нахилу Землі до Сонця мінімальний, тому в наших краях настає найкоротший день у році.

За старих часів, день зимового сонцестояння вважався магічним, і наші предки здійснювали різні ритуали, щоб привернути удачу і віднадити злих духів. - Обозреватель.

По-перше, проведіть генеральне прибирання і викиньте всі непотрібні речі, щоб впустити більше чистої енергії у ваше життя. Також не забудьте очистити свою голову від брудних і важких думок. Це чудовий час для медитації або молитви.

День зимового сонцестояння — магічний день, тому загадайте бажання, і воно обов'язково здійсниться.

21 грудня на заході сонця проведіть ритуал: напишіть на папері все погане, що з вами сталося, що вас турбує і пригнічує, і спаліть.

День зимового сонцестояння краще провести вдома, в родинному колі, не залишатися на самоті. Інакше весь наступний рік будете почуватися одинокими.

Також поганою прикметою вважається залишати справи незавершеними до цього дня.

Особливо погано не віддавати борги до Дня зимового сонцестояння.

Не треба вплутуватися у суперечки і конфлікти - намагатися поводитися максимально спокійно і стримано, щоб пітьма, яка настане в ніч на 22 грудня, не поглинула вашу енергію.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: