Завтра стартує фінал відбору на «Євробачення». Відправимо харизматичних криворізьких «брюнетів» представляти Україну!

КОНКУРС
22.02.19 - 12:47

Завтра, 23 лютого, стартує фінал національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення – 2019».

Після голосування стане відомий представник України на цьому престижному конкурсі в ізраїльському Тель-Авіві. 

Ним може стати наш криворізький гурт «Brunettes Shoot Blondes», якщо ми з вами дружно підтримаємо талановитих земляків своїми голосами.

 

У фіналі, який транслюватимуть телеканали СТБ та UA: Перший, позмагаються шестеро учасників  - MARUV, YUKO, гурти KAZKA, ANNA MARIA, Freedom jazz та «Brunettes Shoot Blondes».

 

Як ми повідомляли, популярний гурт із Кривого Рогу представив на відборі пісню Houston.

 

Відповідно до правил Євробачення, на сцені водночас може бути лише до 6 учасників. Але наші кмітливі хлопці створили мультирояль, який дозволяє відтворювати звуки всіх інструментів.

Для запису свого треку інді-гурт створив незвичайний арт-об’єкт - гібридний рояль, в який вбудовані 20 музичних інструментів. На сцені наживо прозвучав цілий оркестр всередині одного корпуса.

Музикантам прийшла в голову ідея створити справжній аналоговий апарат, який би міг грати на різних інструментах за допомогою натискань білих і чорних клавіш.

У такий спосіб у роялі грають вбудована маримба, бубон, цимбали і навіть кастаньєти. Існують також спеціальні механічні пристрої, що дозволяють відтворювати звуки віолончелі, скрипки та органу.

 

Brunettes Shoot Blondes – самобутній, оригінальний гурт, відомий завдяки унікальним ідеям до відео, які музиканти знімають самостійно. Вперше широку увагу група отримала після релізу кліпу «Knock Knock», який зібрав понад 100 млн переглядів в інтернеті і отримав нагороду за кращу концепцію на Berlin Music Video Awards.

Своєю творчістю виконавці прагнуть привернути увагу любителів музики, дизайну і мистецтва.

 

«Ми вже давно базуємось у Києві, але до рідного Кривого Рогу намагаємось приїжджати якомога частіше. Є для нас якась своєрідна магія в цьому непростому місті», - зізнаються музиканти.

 

Інтрига навколо визначення переможця не полишає шоу протягом всіх етапів. Донедавна фаворитами Національного відбору називали співачку MARUV та гурт KAZKA. Однак солістка KAZKA вкотре розчарувала прихильників слабким вокалом наживо. Після яскравого виступу в другому півфіналі, до числа головних суперників впевнено увійшов колектив Freedom jazz.

Наразі YUKO та Brunettes Shoot Blondes можуть похизуватися непоганою підтримкою глядачів, від яких, врешті-решт, і буде залежати кінцевий результат.

 

Згідно з жеребкуванням, наші земляки виступлять у фіналі четвертими.

 

Уболіваємо за своїх! Завтра, о 19.00, дивимось фінал і надсилаємо смс! Нашим землякам потрібна підтримка!

Відправимо харизматичних криворізьких «брюнетів» на Євробачення!

 

Відео попереднього виступу гурту - нижче.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: