Заява з відтермінуванням. Голова Офісу Президента прокоментував чутки про своє звільнення

ОФІЦІЙНО
02.08.19 - 15:21

Як ми писали, вчора у ЗМІ почала ширитися інформація про подачу заяви на звільнення головою Офісу Президента Андрієм Богданом.

Пізніше інформацію про заяву прокоментував заступник голови Офісу Олександр Рябошапка. Він назвав її дурницями. А сам Андрій Богдан після чуток про заяву розмістив на своїй сторінці неоднозначний допис.

 

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від керівника Офісу Президента Андрія Богдана. Це відбулося під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську у межах робочої поїздки Гаранта.

 

Зеленський сказав не підписував заяву. Він розповів, що такі заяви про звільнення написали всі в його команді, щоб у будь-який момент можна було відправити службовця у відставку.

 

Андрій Богдан також був з Президентом під час робочої поїздки в Івано-Франківську. З приводу заяви про своє звільнення він зазначив: «Заяву писав, усі писали. Як вона з’явилася в інтернеті, не знаю. Може – журналісти-розслідувачі, може, СБУ, може, провокація якихось спецслужб. Бажання моє мало від чого залежить. Президент може підписати таку заяву в будь-який момент».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: