Збір закрито! Онкохворій 4-річній криворожанці Кірі Короїд зібрали необхідну суму

СОЦІУМ
09.09.19 - 11:05

На лікування онкохворої 4-річної Кіри Короїд зібрали достатню кількість коштів, тому збір закрито. Про це повідомила мама дівчинки у фейсбук.

«У нас є хороша новина. Нам відповів Німецький фонд і надіслав ґарантійний лист на другу допомогу в розмірі 10 000 євро. Нашій радості не було меж. Коли все тільки починалося, і ми лежали у 8-й міськлікарні Кривого Рогу, ми не могли й уявити, що відгукнеться стільки добрих сердець. На той момент озвучена для лікування сума у 100 000 $ нас шокувала. Здавалося, це нереально», – поділилася переживаннями жінка.

 

Мати Кіри подякувала всім, хто допомагав зібрати кошти на лікування донечки, – близьким, друзям родини, колегам з роботи та всім незнайомим людям, а також телеканалу «Рудана» та іншим ЗМІ за медійну підтримку. Люди встановлювали бокси для збору в крамницях і кафе, розклеювали листівки в міському транспорті, влаштовували благодійні ярмарки та аукціони, майстер-класи, вечірки.

 

Допомога надходила з усіх куточків землі: Україна, Німеччина, Великобританія, Білорусь, Польща, Чехія, Канада, Італія, Франція, Катар, Туреччина, США, Таїланд, Угорщина, Португалія, РФ.

 

«Наразі ми зібрали суму на лікування і наш збір закрито! Зібрано: 121 060 $. До кінця лікування ще багато часу, але ми сподіваємось, що все буде йти за планом, і ми без перешкод завершимо останні 2 курси лікування. У нас залишився запас у розмірі 5 439 $. У кінці лікування буде проведено операцію з вилучення порта. Лікування дуже тривале (по травень 2021 року). Кожних 3 місяці ми повинні прилітати в клініку на обстеження й здачу аналізів. Клініка порахувала, що кожне обстеження коштуватиме трохи більше 1000 $, – розповідає мама. – Ми триматимемо вас в курсі перебігу лікування та розповідатимемо про те, як себе почуває Кіра».

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: