Збій у роботі сервера: криворізький «Епіцентр» прокоментував черги

КОМЕНТАР
26.03.20 - 15:01

Як ми писали, будівельний гіпермаркет «Епіцентр» у Кривому Розі працює. У магазині нещодавно збиралися великі черги біля вікна онлайн-замовлень. Представники гіпермаркету пояснили, чому так сталося.

"Повідомляємо, що згідно з роз’ясненням Кабінету міністрів до постанови №211 від 11 березня 2020 року «Епіцентр», як мережа господарських магазинів, продовжує працювати, виконуючи свою соціальну місію із забезпечення населення товарами першої необхідності, - йдеться в коментарі. - У Кривому Розі «Епіцентр» працює з певними обмеженнями – відкритий доступ для покупців лише відділу «Побутової хімії» (дезінфекторів, засобів захисту, санітарно-гігієнічної групи товарів, тощо). Решту товарів можна придбати через онлайн-замовлення.

 

Споживачі можуть обрати опцію «доставка», яка здійснюється по місту автотранспортом компанії «Епіцентр».

 

Товар, який купують на нашому сайті, - доставляють з розподільчих центрів, де його контакт з людьми мінімальний. Проте, чимало покупців обирають «самовивіз», що здійснюють з центрів видачі замовлень у магазинах. 24-го березня у «Епіцентрі», дійсно, мала місце ситуація з появою черг в центрі видачі онлайн-замовлень. Це сталося через технічний збій сервера та надзвичайно велику кількість замовлень.

 

Наразі вже вжиті заходи щодо врегулювання цієї проблеми".

Фото Юлії Ємельянової.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: