Зброя, наркотики та особи в розшуку. Криворізькі бійці зі складу Об'єднаних сил «відпрацювали» прифронтовий Торецьк

АКТУАЛЬНО
18.01.19 - 10:16

Військовослужбовці Національної гвардії України та співробітники Національної поліції провели комплексне оперативне-профілактичне відпрацювання міста Торецьк, Донецької обл. Про це повідомила прес-служба ВЧ 3011.

Місто Торецьк розташоване неподалік лінії розмежування і його околиці періодично потерпають від обстрілів бойовиків. У місті складне економічне становище, адже більшість місцевих вуглевидобувних підприємств не працює. Криміногенна та оперативна ситуація вимагає залучення значних ресурсів з боку силового сектору регіону. У зв’язку з цим, 16 січня в рамках операції Об’єднаних сил у місті були проведені оперативно-профілактичні заходи.

 

«У ході відпрацювання працівниками Нацполіції та бійцями Нацгвардії зі складу ООС, а також місцевого відділу поліції, виявлено та вилучено схрон боєприпасів: 26 гранат, 950 набоїв калібру 5,45 мм, 1950 набоїв калібру 7,62 мм, 2 одиниці РПГ-22», – заявив в. о. заступника командувача ООС з Національної поліції Сергій Кондрашенко.

 

 

Заступник командира патрульного батальйону військової частини 3035 майор Микола Васильєв розповів, що до спільної операції долучилися й бійці Слов’янського полку. Зокрема, вони взяли участь у вилученні вищезгаданого нелегального сховку боєприпасів, а також допомагали поліцейським, які оглядали транспортні засоби на двох мобільних блокпостах.

 

«Ми працювали на в’їзді до Торецька. Співробітники поліції зупинили легковий автомобіль. Водій викликав підозру, а як виявилося, ще й не мав при собі жодних документів. При поверхневому огляді було знайдено 4 пакети з маковою соломкою та медикаменти, які використовуються для виготовлення наркотиків. Ми передали його до Торецького відділення поліції», – розповів командир патрульного взводу старший лейтенант Вадим Копійка.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: