Зброя, психотропи. Наркобанда з п'яти злочинців збувала метамфетамін на Дніпропетровщині

КРИМІНАЛ
06.04.21 - 12:28

Поліцейські затримали членів наркоугруповання за розповсюдження метамфетаміну на Дніпропетровщині. До складу групи входили п’ятеро осіб – організатор та четверо спільників. Зловмисники налагодили розгалужену мережу збуту психотропу серед мешканців Верхньодніпровського району. За тиждень «наркобізнес» приносив їм близько 70 тисяч гривень прибутку.

Як з’ясували правоохоронці, збували товар шляхом «закладок» або «з рук у руки». За один грам психотропу вони отримували 1 200 гривень, - повідомляють на сайті Національної поліції.

 

Організатор «бізнесу» – 33-річний чоловік, раніше судимий за злочини, пов’язані з наркотиками. Допомагали йому ще четверо чоловіків віком від 35-ти до 42-ох років. Для спілкування між собою вони використовували соціальну мережу, а також спеціальний додаток із високим ступенем шифрування.

 

Учора, 5 квітня, поліцейські за силової підтримки спецпризначенців провели обшуки за місцями проживання фігурантів. Вилучили сліп-пакети з психотропною речовиною «метамфетамін», кілограм насіння маку снотворного та прекурсор. Крім того, правоохоронці виявили дві гранати, міну, гвинтівку  та набої.

 

Організатору та його 38-річному спільнику вже повідомлено про підозру. Після проведення експертизи вирішуватимуть питання повідомлення про підозру іншим учасникам групи.

 

 

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: