Землю накрила магнітна буря: як вберегтися

ЗДОРОВ'Я
24.01.19 - 11:29

Сьогодні Землю накриє потужна магнітна буря, яка спровокує погіршення самопочуття у метеозалежних людей.

Як вберегтися від шкідливого впливу, радять медики.

 

Як впливає 

 

На тлі магнітних бур можуть виникнути слабкість і нервова напруга, головний біль і мігрень. Особливо потрібно бути уважними людям, які страждають на психічні розлади, мають хронічні хвороби суглобів, серця, судин, хворіють на астму та страждають через черепно-мозкові травми. 

 

Чого не слід робити в такі дні?

 

Варто обмежити вживання жирної, гострої та солоної їжі. Намагайтеся мінімізувати фізичні навантаження. Літнім людям краще утриматися від тривалих поїздок цього дня. Навіть молодим і здоровим ліпше відмовитися від польотів літаком. Краще рідше їздите в метро, бо саме там - найсильніші низькочастотні електромагнітні поля, особливо небезпечні, коли електричка рушає або гальмує. 

 

Як почуватися здоровим під час магнітних бур?

 

Вживайте заспокійливі препарати - «Корвалол», екстракт валеріани, пустирника, «Магне В6». Це допоможе тримати настрій під контролем і не вибухати негативними емоціями. 
Обмежте куріння і вживання алкоголю. 
Контрастний душ добре тонізує судини, але якщо ви не приймали його раніше, починайте поступово. Спочатку зробіть приємно теплий і трохи гарячий, за тиждень – трохи прохолодніший і теплий, додаючи і збавляючи температуру води на один-два градуси.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: