Жан-Клод Ван Дамм шпигує у Києві: Netflix знімає свій перший фільм в Україні

КУЛЬТУРА
12.08.20 - 14:11

У Києві відома стримінгова платформа Netflix знімає фільм за участі Жан-Клода Ван Дамма. Це буде комедійний бойовик про політичні інтриги на державному рівні "The Last Mercenary", - повідомив міністр культури Олександр Ткаченко.

"Левова частина зйомок відбудеться в Києві. Також зніматимуть у Парижі. За сюжетом, події розгортатимуться у Франції. Серед головних акторів – Жан-Клод Ван Дамм і Албан Іванов", - повідомив міністр.

 

Зйомки вже стартували і триватимуть до осені.

 

"Сподіваюсь, стрічка стане ще й першою, яка отримає рибейти в Україні. Продюсери – Влад Ряшин, Жан-Шарль Леві й Оліас Барко. Режисер – Девід Шарон, а оператор-постановник - Тьєррі Арбогаст", - додав міністр культури.

 

Згідно з інформацією Variety, Ван Дамм грає колишнього агента секретної служби, який має терміново повернутися до Франції через хибні звинувачення його сина у незаконній торгівлі зброєю та наркотиками. 

 

Через знімальний процес на кількох вулицях Києва до кінця серпня будуть перекривати й обмежувати рух, - попередила киян КМДА.

 

Нагадаємо, кілька років тому всесвітньо відомий актор відвідував Кривий Ріг і навіть заявляв, що хотів би знімати у нашому місті фільм "Вежа", але ці плани не здійснилися.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: