Жінку, яка убила свою 13-річну доньку й відрізала їй голову, не посадять до в'язниці

РЕЗОНАНС
21.10.20 - 11:58

Матір, яка у квітні відрізала голову своїй 13-річній доньці, поклала її в пакет і ходила вулицями, суд визнав психічно хворою. Жінку відправили на примусове лікування. Про те, що жінка психічно хвора, свідчать висновки судово-психіатричного експерта, - ТСН.

Нагадаємо, Тетяну П’янову затримали 30 квітня під Харковом. Жінка блукала вулицями села Подвірки Харківської області без одягу, а у руках вона тримала пакет із відрізаною головою своєї 13-річної доньки. Підозрювана усвідомлено завдала дитині 20 ударів ножем по голові.

 

“У зв’язку з неосудністю особи, ухвалою суду задоволено клопотання прокурора про застосування примусових медичних заходів у вигляді госпіталізації до медичного закладу з суворим наглядом”, – повідомив речник прокурора Харківської області Дмитро Чубенко.

 

У прокуратурі кажуть, що інших причетних до злочину осіб не встановили. Усього провели понад 30 експертних досліджень, серед яких імунологічні, цитологічні, судово-медичні, криміналістичні, психіатричні експертизи та дослідження ДНК.

 

Рішення може бути оскаржене протягом 30 днів. Цей час підозрювана перебуватиме у Харківському СІЗО.

 

 

Фото Нацполіції та ТСН.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: