Жорстоко побив, забрав телефон та гроші. Правоохоронці затримали 36-річного криворіжця

КРИМІНАЛ
22.08.19 - 13:56

21 серпня правоохоронці затримали 36-річного криворіжця, підозрюваного у жорстокому розбійному нападі на чоловіка, – повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Злочин стався 3 серпня близько 3:00 на вулиці Пушкіна. Зловмисник напав на 28-річного чоловіка зі спини, завдав численні удари ногами, після чого забрав гроші та мобільний телефон.

 

Потерпілий отримав тяжкі травми та не зміг самостійно дійти додому, тому покликав на допомогу. Крики почула мати, яка мешкала неподалік, та викликала швидку та поліцію.

 

Для розкриття злочину залучили всі профільні служби Криворізького відділу поліції. Поліцейські встановлювали свідків розбійного нападу, провели інші слідчі та оперативні заходи.

 

Виявилося, що до скоєння злочину причетний 36-річний місцевий мешканець, раніше судимий за грабіж. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

 

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 КК України – розбій. Зловмиснику може загрожувати до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Загалом криворізькі поліцейські розкрили 28 аналогічних злочинів із 35-ти скоєних.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: