Журналістка ТРК "Рудана" Карина Душкевич - серед кандидатів на Премію обласної ради

КОНКУРС
28.03.19 - 13:48

Cтали відомі імена кандидатів на Премію Дніпетровської обласної ради. На матеріальне заохочення у розмірі 15 тисяч гривень (без урахування податків) та публічне визнання цього разу претендували 95 осіб. За результатами обговорень, до наступного етапу конкурсу пройшли 90 кандидатів.

Нам приємно повідомити, що серед претендентів на премію, "За активну журналістську діяльність" номінується наша колега, перспективна журналістка "Рудани" Карина Душкевич.

 

Карина - чарівна ведуча іміджевого проекту нашого телеканалу "Мрія не старіє", який допомагає криворіжцям здійснити свою давню заповітну мрію.

Телеведуча пропускає непідробні емоції учасників та прагнення програми крізь своє серце, і завдяки цьому передача стає щемною й проникливою.  

 

Нагадуємо, на потенційних переможців конкурсу чекає онлайн-голосування, яке проходитиме на сайті Дніпропетровської обласної ради.

Воно стартувало вчора і триватиме до цієї неділі, 31 березня.

За цей час кожен охочий зможе коротко ознайомитися з досягненнями учасників та проголосувати за найдостойнішого, на його думку, претендента.

Лідером за кількістю заявок стала перша категорія – місцеве самоврядування. На другому місці - номінація за спортивні досягнення.

 

Усього ж переможців обиратимуть в 11 категоріях, серед яких - медицина, культура, журналістика, бізнес, героїчні вчинки. Критеріями відбору є актуальність і соціальна значущість заходів, проектів та кампаній, їх новизна та інноваційність, результати та перспективність.

Наприклад, цього разу на отримання Премії претендує молодий стоматолог Тарас Кучеренко, який не перестає надавати невідкладну та планову допомогу нашим військовим. Денис Редванюк – чемпіон світу з фрі-файту. Олександр Кучеренко – відважний пожежник та ще багато інших талановитих і цілеспрямованих молодих людей.

Голова обласної ради Гліб Пригунов зазначив: «З проведенням кожного конкурсу Премії на широкий загал виходять молоді, соціально активні, креативні мешканці з різних куточків Дніпропетровщини! Сподіваюсь, що цей процес триватиме ще дуже довго, адже наша область багата на таланти. Влада, в свою чергу, зобов’язана їх підтримувати і заохочувати. Тож, головна мета конкурсу не змінилася. Ми щиро вболіваємо за наших земляків!»

 

Запрошуємо криворіжців підтримати нашу журналістку в голосуванні!

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: