Живий! Криворізький офіцер, який підірвався на міні на Донбасі, одужує в шпиталі

ВАЖЛИВО
05.12.19 - 17:29

3 грудня криворіжці провідали у Київському військовому шпиталі нашого земляка, офіцера 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, який підірвався на міні біля Новотроїцького.

Про це інформує ГО "Криворізька асоціація учасників бойових дій та учасників АТО". Волонтери повідомили, що Володимир (позивний Удав) одужує.

 

Як ми раніше писали, військовослужбовець із Кривого Рогу підірвався біля с. Новотроїцьке Волноваського району Донецької області.

 

Військовослужбовці пишуть у соцмережах, що боєць із Кривого Рогу зазнав поранень ще 12 листопада під час обходу передових позицій біля Новотроїцького.

 

Він був командиром одного зі взводів підрозділу. Отримав множинні осколкові поранення, перебував у стані середньої важкості.

 

Разом з ним тоді підірвався відомий комбриг 128-ї гірсько-штурмової бригади Євген Коростельов.

 

Бійців у важкому стані доправили до госпіталя у Харкові. Згодом легендарний полковник Коростельов помер у шпиталі, а криворізького воїна доправили до Києва. 

 

Тим часом у Міноборони повідомляють, що ворог встановлює мінно-вибухові загородження з використанням заборонених міжнародними конвенціями протипіхотних мін та саморобних вибухових пристроїв, у т.ч. поза межами позицій. При цьому, для мінування окремих ділянок території, окупанти використовують міни, вилучені під час розмінування місцевості в районах відведення військ.

 

Бажаємо нашому землякові якнайскорішого і повного одужання!

 

Фото ГО "Криворізька асоціація учасників бойових дій та учасників АТО".

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: