Злодій-гастролер намагався вкрасти у криворізькому магазині зимові речі, нап'яливши їх на себе

КРИМІНАЛ
18.10.21 - 12:47

Криворізька поліція охорони затримала громадянина Вірменії за крадіжку товару з магазину на вулиці Лермонтова. Злодій прихопив речей на 10 тисяч гривень. Прикметно, що нещодавно районний суд Києва випустив цього крадія під заставу, але він недовго утримувався від спокуси поцупити щось у крамниці.

До криворізьких правоохоронців звернулася адміністраторка магазину, яка вказала на чоловіка, що намагався пронести речі через касу, не розрахувавшись.

 

Продавчині вчасно помітили підозрілу поведінку молодого чоловіка і натиснули кнопку термінового виклику поліції. Крадій намагався пронести повз касу зимові речі, надягнувши їх на себе.

 

Правоохоронці з’ясували, що 28-річний молодик майже три місяці назад в’їхав на територію України. За цей час він вже перебуває під слідством в місті Києві за крадіжку товару з магазину.

 

Зі слів співробітників магазину, які перевірили базу даних мережі всієї України, цими днями камери спостереження зафіксували в крамницях Одеси та Миколаєва зовні схожого молодого чоловіка з крадіжками товару на суму більше 18000 гривень, - повідомив поліцейський охорони. Чи дійсно громадянин Вірменії причетний до цих крадіжок, буде з’ясовувати слідство.

 

Фото зі сторінки поліції охорони.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: