Знай наших! Криворіжець отримав Премію Дніпропетровської обласної ради у 15 тисяч гривень

ГОРДІСТЬ
16.04.19 - 15:22

Лідер молодіжного самоврядування з КЗШ № 61 Олександр Матейко здобув Премію Дніпропетровської обласної ради у номінації «Юні дарування».

«Ми вирішили зробити акцент на двох речах - лідерський рух, який досить популяризовано в останні роки, та правознавство. Також поговорили про менеджмент та про все те, що може знадобитися керівнику - людині, яка вестиме за собою колектив. Всі 30 учасників проекту намагалися долучатися до місцевих лідерських рухів. Зараз можна часто почути про їхні досягнення навіть на всеукраїнському рівні», - розповідає учень КЗШ №61, переможець конкурсу Олександр Матейко.   

 

 

Упродовж двох років Сашко перемагав у багатьох конкурсах молодіжних лідерів, в тому числі - всеукраїнського рівня. Тож і цього разу вся школа вболівала та підтримувала його через онлайн-голосування. 

«Він така людина, яка візьме прапор та поведе нас на барикади. Він завжди виділяє сильні сторони кожного, щоб всі мали нагоду долучитися до активної діяльності та отримати задоволення від того, що роблять. Сашко змінює світ навколо нас», - розповідає десятикласник КЗШ №61 Костянтин Коваленко.

 

 

Заповзятих і креативних у Наталії Павлиш - цілий клас. Кожен із них - індивідуальність. А Олександр Матейко - натхненник та керівник успішних колективних проектів. 

«Він був активістом у школі миротворництва, літньому таборі Віталія та Володимира Кличків. Завжди ділиться отриманим досвідом з однолітками. Сашко - дуже активний учасник лідерського руху не лише у школі та районі, а й у місті», - розповідає класний керівник 10-го класу КЗШ №61 Наталія Павлиш.

 

Сам же Олександр зізнається: був ще тим ботаном. Та розвиваючи лідерські якості, зовсім по-іншому відчув себе у колективі, став комунікабельним та впевненим. Перемога у конкурсі від обласної ради та матеріальна винагорода у 15 тисяч гривень - мотивація на подальше самовдосконалення, каже хлопець. 

 

 

Сам конкурс якраз і створений для підтримки та заохочення молодих, талановитих мешканців області, - зазначають в облраді. Церемонія нагородження лауреатів Премії запланована на 18 квітня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: