Знай наших! Премію "100 успішних українців" отримали дві чарівні криворожанки!

ГОРДІСТЬ
14.12.19 - 19:31

13 грудня в Києві відбулася церемонія нагородження переможців премії «100 успішних українців» від команди соціального глянцю Ukrainian People.

Одна з номінанток, визнаних успішною українкою, – криворізька викладачка по класу фортепіано, композиторка Наталія Добриднєва.

"Для мене велика честь отримати цю нагороду і увійти до сотні успішних людей України, - відзначила пані Наталія. - Викладання музики - моє призначення. Досягнення кожного учня - це мої особисті перемоги й радощі!"

 

Також серед нагороджених - уродженка Кривого Рогу, благодійниця Анна Горбань. 

Нагадаємо, Анна подарувала діткам Донбасу більше 4-х тисяч україномовних книжок.

 

«Для мене велика честь бути учасницею проєкту «100 українців» від команди Ukrainian people! - каже Анна. - Проєкт про реальні справи українців, про реальні дії! Для мене поняття «успіх» - це не лише про матеріальне збагачення. Для мене це про стан душі, коли я хочу і можу допомагати!"

 

Цього року героями проєкту стали волонтери, громадські та культурні діячі, благодійники, лікарі, представники бізнес-сфери, благодійні фонди, відомі психологи, професори, актори, які своєю діяльністю, проектами, меценатством покращують та розвивають українське суспільство кожного дня.

«Сьогодні реальні справи роблять одиниці! Саме ці люди і надихають! Надихають їхні справи. Чесні, конкретні, корисні. Але про таких людей не завжди говорить преса. Проте щодня, на своєму рівні, ці українці роблять неможливе. Вони є меценатами від серця, благодійниками від душі, лікарями від Бога, культурними діячами, бізнесменами, які творять історію та розвивають соціальне підприємництво. Саме таких людей об’єднала премія! Людей дії, а не слави!» - підкреслила організаторка премії, автор понад 500 соціальних проєктів Тетяна Петракова.

 

Обличчям премії стала актриса Ольга Сумська.

 

Вітаємо землячок з визнанням їхніх успіхів!

 

Фото з соцмереж.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: