ЗНО стартувало! Сьогодні 160 тисяч українців складають тести з математики

ОФІЦІЙНО
21.05.19 - 11:45

Сьогодні стартувала основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року - тестуванням з математики. Про це повідомляє прес-служба УЦОЯО.
 

«21 травня тестуванням з математики розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року. Зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться об 11:00», - нагадали у центрі.
 

Цьогоріч його мають складати понад 160 тисяч людей.

 

Учасникам порадили заздалегідь дізнатися адресу проведення ЗНО з математики, взяти із собою дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

«Нагадуємо, що під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування. Учасникам ЗНО під час проходження тесту з математики заборонено користуватися лінійкою, олівцем, циркулем, калькулятором тощо», - додали в УЦОЯО.

На виконання сертифікаційної роботи з математики відведено 180 хвилин. Загальна кількість завдань у тесті — 33. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши усі завдання, — 62.
 

Сертифікаційна робота містить завдання різних форм:

- з вибором однієї правильної відповіді (№ 1–20); відповіді на них потрібно позначати у бланку А;
- на встановлення відповідності ("логічні пари") (№ 21–24); відповіді на них потрібно позначати у бланку А;
- відкритої форми з короткою відповіддю, що містять два типи завдань: структуроване (№ 25, 26) і неструктуроване (№ 27–30); відповіді на них потрібно позначати у бланку А;
- відкритої форми з розгорнутою відповіддю (№ 31–33); розв’язок на них потрібно записати у бланку Б.

 

Загалом ЗНО складатимуть з 11 предметів. Обов’язкове тестування — тести з української мови та літератури, а також історія або математика на вибір.

 

Абітурієнти також можуть складати іспит з іноземної мови (англійська, німецька, іспанська та французька), хімії, фізики, біології та географії.

Основна сесія ЗНО закінчиться тестом з хімії - 13 червня.

Результати тестування будуть оголошені до 25 червня. 

 

Як ми писали, Останній дзвоник у закладах середньої освіти пролунає 31 травня. Деталі закінчення навчального року в Кривому Розі - тут.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: