«Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» у Кривому Розі не покажуть. Наше місто не потрапило в перелік для прокату

СОЦІУМ
10.12.19 - 17:37

Криворізькі глядачі розчаровані рішенням дистриб'юторів не показувати довгоочікувані останні "Зоряні війни" у Кривому Розі. Велика глядацька аудиторія любителів популярної телесаги засмучена.

"Ось так ось чекаєш останні "Зоряні війни", заходиш на сайт Multiplex, щоб заздалегідь забронювати квиток і розумієш, що в рідному Кривому Розі прокат цього фільму відсутній, - зазначає криворіжець Максим Мінюшкін. - Ну не зрада?

Цікаво, що в листуванні представник Мультиплекс повідав історію про рішення дистриб'ютора не включати Кривий Ріг у перелік міст для прокату. Подивився цей перелік міст. За логікою прокатників, умовний Чернігів або Полтава (без образ) - більш вигідні ніж Кривий Ріг або Запоріжжя (де прокату теж не буде). Планована аудиторія перших двох міст більша за наше місто? Може хто пояснити логіку вибору місця прокату?"

 

Чому ж саме прокатники фільму «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» виключили 600-тисячний Кривий Ріг зі своїх списків, дійсно, важко зрозуміти.

 

Нагадаємо, «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» - очікуваний американський фільм у жанрі космічної опери, режисера  Дж. Дж. Абрамса. Це дев'ятий епізод саги, який завершує сиквел-трилогію та усю сагу «Скайвокерів»Стрічка має вийти в кінопрокат 20 грудня.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: