"Зоряним війнам" у Кривому Розі бути? У Мультиплексі роз'яснили ситуацію з розкладом сеансів

КОМЕНТАР
12.12.19 - 14:14

Учора ми повідомляли, що криворізькі глядачі розчаровані рішенням дистриб'юторів не показувати довгоочікувані останні "Зоряні війни" у Кривому Розі. Велика глядацька аудиторія любителів популярної саги залишилась засмученою таким рішенням.

Про відсутність сеансів довгоочікуваного фанами фільму написав у фейсбук Максим Мінюшкін. У Мультиплексі йому відповіли, що прокатна історія фільму залежить від дистриб'юторів, а не від кінотеатру.

 

Реакція на нашу публікацію не забарилася. Ми отримали відповідь PR-менеджера Multiplex cinemas Ольги Лебедєвої:

 

"На жаль, виникло непорозуміння в коментарях до публікації в соціальній мережі FB щодо прокату стрічки "Зоряні війни: Скайвокер. Сходження". Дійсно, повного розкладу сеансів в м. Кривий Ріг з 19 грудня на даний момент ще немає, відкриті продажі лише на прем'єрний день 18 грудня. Повний розклад - у процесі формування. Можливо, коли гість відкривав сайт - білети в кінотеатрах міста ще не були в доступі, це норма, бо повний розклад з прокатником для всіх кінотеатрів формується ближче до дати релізу. Безумовно такий реліз неможливо пропустити!"

 

Тож, принаймні, 18 грудня криворіжці таки зможуть насолодитись продовженнням улюбленої космічної саги. 

 

У кінотеатрі "Олімп" підтвердили, що показ кінофільму також запланований і у них. Проте остаточний розклад показів допоки не відомий.

 

Нагадаємо, «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження» - очікуваний американський фільм у жанрі космічної опери, режисера  Дж. Дж. Абрамса. Це дев'ятий епізод, який завершує сиквел-трилогію та усю сагу «Скайвокерів». Стрічка має вийти в кінопрокат 20 грудня.

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: