ЗСУ на півдні України ліквідували понад сотню окупантів та знищили два склади боєприпасів

ВАЖЛИВО
30.07.22 - 9:48

На південних рубежах наші захисники знищили 105 російських окупантів, ворожу техніку та склади боєприпасів, - інформує оперативне командування «Південь».

"Обстановка в нашій операційній зоні складна, але контрольована. Ворог продовжує ведення бойових дій наявними силами на зайнятих рубежах оборони", - йдеться у дописі.

 

Парами штурмовиків і винищувачем атаковано 2 скупчення ворожої сили та техніки в Херсонському і Снігурівському районах, також на Миколаївщині влучено у склад ворожих боєприпасів.

 

Чотирма парами гелікоптерів ліквідовано скупчення ворожої сили та техніки в Снігурівському й Бериславському районах.

 

Опорний пункт та укріплені підземні укриття ворожих підрозділів уражено на Херсонщині і Миколаївщині, відповідно.

 

"За результатами роботи наших ракетно-артилерійських підрозділів підтверджено вогневе ураження пункту управління батальйонної тактичної групи 34-ої окремої мотострілецької бригади рашистів в Брускінському", - повідомили у Командуванні.

 

Результати вогневого контролю основних транспортних шляхів на окупованих територіях свідчать, що рух залізничним мостом через річку Дніпро неможливий.

 

Загальні втрати ворога складають: 105 росіян, 7 танків Т-62 та 72, гаубиця «Мста-Б» й дві самохідні артустановки, самохідна артилерійсько-мінометна установка «Нона-С», 17 одиниць броньованої та автомобільної техніки, також знищено два польових склади боєприпасів в Бериславському і Херсонському районах.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: