14 вересня у парку "Шахтарський" вируватиме подіями "IndustrialFest-2019"!

АНОНС
09.09.19 - 14:37

Уже цієї суботи, 14 вересня, у парку "Шахтарський" (44-й квартал)  о 15:00 стартує всім добре знайомий "IndustrialFest-2019"! Фестиваль індустріальної культури пройде у Кривому Розі вже втретє.

З 9 по 15 вересня у Кривому Розі триватиме тиждень промислової культури Industrial Week. Цими днями для криворіжців проведуть пізнавальні екскурсії.

 

Детальніше дізнатись про них і зареєструватись можна на сторінці фестивалю.

 

"IndustrialFest-2019" стане родзинкою промислового тижня. Для відвідувачів приготували ексклюзивні промислові екскурсії, локальні заходи та унікальні івенти. 

 

Програмою передбачені: виставка промислової техніки та перегляд відеороликів у форматі VR (ВИ-АР)-360, зона діючих промислових підприємств міста, туристичний, дитячий, науковий та арт-квартали, фуд-квартал та квартал майстрів, дитячі майстер-класи, музика й конкурси.

 

Індустріальний квартал - виставка промислової техніки та виставка світлин промислових гігантів міста. У Науковому кварталі на відвідувачів чекають майстер-класи та цікаві досліди. 

В Арт-кварталі представлять галерею мистецьких об'єктів і пейзажів. Туристичний квартал зустріне гостей цікавими інтерактивами.

 

Квартал майстрів дивуватиме вишуканими виробами, сувенірами, прикрасами ручної роботи. Дитячий квартал з безліччю естафет та змагань буде розважати маленьких гостей, а фуд-квартал годуватиме криворіжців смаколиками. 

 

Драйвовий настрій створять учасники концертної програми, а вогонь у стилі industrial запалить фаєр-шоу Театру вогню "Фенікс".

 

"IndustrialFest-2019 триватиме до 22:00.
 

 

"Фестиваль залучає мешканців та гостей міста до стилю його життя, промислових об’єктів та індустріальної культури. Проведення фестивалю – великий поштовх до розвитку Кривого Рогу як індустріальної столиці України та привабливого туристичного центру", - переконані організатори, Інститут розвитку міста та виконком Криворізької міської ради.

 

 

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: