Криворізьких комунальників нагородили відзнаками з нагоди профі-свята

ПОДІЯ
12.03.20 - 17:26

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення у мерії нагородили найкращих працівників від міста та області.

У Кривому Розі в комунальній сфері працюють більше 10-ти тисяч фахівців.

 

«День комунальника присвячений усім працівникам ЖКГ, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міста, надання різних послуг. Працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного криворіжця було зручним, комфортним та безпечним, а послуги надходили в повному обсязі до споживача», - зазначив міський голова Юрій Вілкул.

 

Пліч-о-пліч з представниками житлово-комунального господарства завжди йдуть працівники сфери побутового обслуговування населення. 6 тисяч працівників трудяться щонайменше в 3-х тисячах об'єктів бізнесу і надають послуги з ремонту та гарантійного обслуговування електропобутової техніки, побутових приладів, автомобілів, пошиття та ремонту одягу, взуття, надають послуги пральні, хімчистки, фотопослуги та багато іншого. Протягом останніх років більш затребуваними стали клінінгові послуги.

 

За високу професійну майстерність, сумлінну плідну працю, якісне надання послуг населенню та з нагоди професійного свята кращі представники галузі отримали відзнаки від міста та області.

 

Кращим упорядником міста визнали заступника міського голови Олександра Катриченка.

 

Нагадаємо, у місті працюють програми «Теплий дім» та «Підтримка ОСББ». За рахунок місцевого бюджету проводять ремонти будинків та гуртожитків. За всіма цими програмами торік виконали ремонти у 80-ти будинках. Капітально відремонтували 100 ліфтів. У місті працює муніципальна програма з модернізації та заміни ліфтів. За останні 7 років капітально відремонтували 171 ліфт. На сьогодні функціонують 526 об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

 

Фото міського управління преси та внутрішньої політики.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: