«Безпечний Кривий Ріг»: що зробили та які плани до кінця року?

ВАЖЛИВО
13.05.20 - 16:14

У Кривому Розі проєкт «Безпечне місто» розвивають у два етапи. Наразі триває другий етап розвитку системи, на якому продовжують встановлювати нові відеокамери, запускати аналітичні системі та інше.

Нагадуємо, «Безпечне місто» представляє собою комплексну інформаційну систему, здатну акумулювати, об’єднувати, аналізувати та групувати різноманітні дані, що надходять з декількох джерел.

 

На першому етапі (2016-ий рік) виконали проєктні роботи, встановили близько 50 камер, розширили систему зберігання даних, проклали близько 50 км оптоволоконного кабелю у віддалені райони для якісного і швидкого проходження сигналів. А також – підключили віддалені робочі місця для поліції, не передбачені сервісним ТЗ, та отримали технічні умови і продовжили розробку проекту для підключення нових споживачів у ПАТ «Дніпрообленерго».

 

На другому етапі (2017-2020 роки) кількість камер збільшать до 700, планують повне перекриття всіх в’їздів та виїздів з міста системами відеоспостереження, повне перекриття всіх місць громадського скупчення людей, згідно статистик УВС, МНС, СБУ, системами відеоспостереження, в тому числі з можливістю автоматичного розпізнавання осіб. Крім цього, заплановано запуск аналітичних систем ідентифікації порушень правил дорожнього руху, ідентифікації викидів великих підприємств, створення єдиної інформаційної системи між департаментами поліції (в т.ч. їхніми районними підрозділами), СБУ, МНС, КП «Комунальна гвардія», для повноцінного контролю і своєчасної реакції на можливі інциденти.

 

Місця встановлення відеокамер у нашому місті можна переглянути на карті та в таблиці нижче.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: