Справа замаху на таксиста. У криворізькому суді дослідили відео слідчого експерименту з підозрюваним

РЕЗОНАНС
27.05.20 - 16:46

Колегія суддів Жовтневого районного суду продовжила розгляд резонансної кримінальної справи замаху на умисне вбивство водія таксі, – повідомляє пресслужба суду.

Як ми писали, близько 5-ї ранку 31 липня молодик, якого підвозив 51-річний таксист до мікрорайону Індустріального, раптом напав на нього з ножем і наніс не менше 6-ти ударів у шию, грудну клітину, лоб та праву кисть.

 

Під час нападу водію вдалося вибігти із салону автомобіля та звернутися за допомогою до перехожих, які викликали йому швидку допомогу.

 

Поліція затримала 21-річного гвардійця військової частини 3011, який проходить службу за контрактом. Підозрюваного правоохоронці швидко знайшли завдяки залишеному на місці злочину військовому квитку.

 

У судовому засіданні відтворили відеозапис слідчого експерименту за участі обвинуваченого та дослідили його військовий квиток, який виявили в автомобілі потерпілого.

 

Суд долучив до матеріалів справи медичні документи з надання первинної допомоги потерпілому. Також викликали лікаря, який надавав цю допомогу.

 

Колегія суддів задовольнила клопотання прокурора про продовження терміну тримання під вартою обвинуваченого ще на 60 днів. 

 

Наступне судове засідання відбудеться 1 липня.

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: