Підтримка медиків і підприємців. У Кривому Розі почалася позачергова сесія міської ради

ВАЖЛИВО
20.11.20 - 10:42

У криворізькій мерії почалося засідання позачергової сесії міської ради. На початок сесії до залу прибули 40 із 64 обранців. Через хворобу мера, веде засідання в.о. міського голови - секретар міськради Сергій Маляренко.

На порядку денному у депутатів - питання про надання податкових канікул для підприємців, які несуть збитки від жорстких карантинних заходів, внесення змін до міського бюджету і надання допомоги лікувальним закладам, позбавленим фінансування НСЗУ.

 

Як ми писали, міська влада пропонує введення на території Кривого Рогу податкових канікул з місцевих податків для малого і середнього бізнесу, який постраждав від карантинних обмежень. Пакет підтримки включає повне скасування плати за землю, єдиного податку, податку на нерухомість, заборону на перевірки Інспекції з праці. Це стосується таких потерпілих сфер, як торгівля непродовольчими товарами, побутові послуги, громадське харчування, культура, спорт і низка інших категорій.

 

Як ми раніше повідомляли, НСЗУ припинила фінансування 14-ї лікарні через відсутність у її штаті лікаря-анестезіолога. Але місто не кинуло медиків у біді. Згідно з розпорядженням міського голови Юрія Вілкула, на позачерговій сесії мають виділити гроші на фінансування лікарень. Кошти знімуть із ЖКГ і перерозподілять медикам.

 

«Дізнавайтесь про новини міста першими! Підписуйтесь на наш Telegram!»

Читайте також: