11 лютого 2019

Випуск за 11.02.19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "De jure/de facto"
Гріхи "безгрішних" КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск №18 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 11.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 11.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Дитина випала з вікна

Відкриті вікна - прихована небезпека. З настанням тепла частішають випадки, коли малі діти випадають з вікон. Здебільшого такі пригоди закінчуються трагічно. У кращому разі - важкими травмами і тривалим лікуванням. 9-го лютого такий нещасний випадок стався в Інгулецькому районі. Чому посеред зими було відчинене вікно - з'ясовуватиме поліція. Здоров'я ж дворічної дитини - нині в руках лікарів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фейк у шкільних чатах

У шкільних чатах - чергова хвиля фейкових новин. Батьки стривожилися через повідомлення про те, що нібито в реанімації інфекційної лікарні померла дитина. Мовляв, отруїлася газованим напоєм. Керівництво міської інфекційної лікарні заявляє - нічого подібного в їхньому закладі не було.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Врятовані люди на пожежах у вихідні

У ці вихідні у місті сталося п’ять пожеж. Двічі рятувальники гасили вогонь на відкритій території та у відселеній будівлі. Три пожежі трапилися у квартирах багатоповерхівок. Учора співробітники ДСНС врятували життя двом криворіжцям старшого віку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Інцидент з патрульними

Патрульні патрулюють, використовуючи кулаки. Відео з побиттям хлопця у Кривому Розі з'явилося в мережі. На кадрах, знятих на смартфон, видно, що відео не піддавалось монтажу. Поведінка патрульного - з явним перевищенням службових повноважень. В полку патрульної поліції повідомляють - почали службове розслідування.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Монетизація субсидій

З початку року в Україні запроваджено перший етап монетизації субсидій. Вже у березні допомогу від держави українці отримуватимуть грошима. Куди будуть спрямовані кошти і як ними скористатися - розповіли у міському департаменті соцполітики.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Золотий борщовий набір

Зварити борщ тепер дорожче: вартість складових для найпопулярнішої української страви зростає. По овочі на один з міських ринків вирушили наші кореспонденти.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП у вихідні

Учора в Покровському районі сталася ДТП - автомобіль ВАЗ, не надавши перевагу в русі, зіткнувся з Джилі. Двоє пасажирів ВАЗу отримали незначні тілесні ушкодження. Встановлюють поліцейські й обставини іншої аварії. У п'ятницю на кіровоградському шосе під колесами автомобіля загинув пішохід.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові насоси на Радушанському водопровідному комплексі

Рік тому комунальне підприємство "Кривбасводоканал" взяло в оренду частину майна державного "Кривбаспромводопостачання". Багато агрегатів потребують осучаснення. Наразі модернізують господарство Радушанського водопровідного комплексу. Наймасштабніша справа - заміна насосів. Оновлення продовжать і в цьому році. З фахівцями поспілкувалась наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спільна ініціатива громади і міста. Спортзал для всіх

Ультрасучасний комунальний? Усе можливо, якщо вдало поєднуються ініціативи громади і сприяння влади. У тісній співпраці з нардепом Костянтином Павловим тернівчани змогли побудувати наново спортзал. В приміщенні - тренажери, спортивне знаряддя, а в недалекому майбутньому - і перші поєдинки на боксерському рингу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День жінок у науці

І розумні, і вродливі. Сьогодні світ відзначає День жінок у науці. Вітати в цей день є кого, адже половину речей, які напохваті, запатентувало жіноцтво. Які вони - ті, хто дає раду довжелезним формулам і водночас смачно готує? Із криворізького музею інтерактивної науки "Знаніум" - сюжет Ірини Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки