14 лютого 2019

У Кривому Розі в пожежі у Центрально-Міському районі загинув 58-річний чоловік

Сьогодні, 14 лютого, о 14:50 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому одноповерховому будинку за адресою вулиця Шарохіна, 40.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 14.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 14.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Урочистий прийом афганців у мерії

З нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану в мерії відбувся урочистий прийом криворіжців, які виконували інтернаціональний обов’язок на території цієї республіки. Ветеранів Афганістану нагородили міськими відзнаками.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Реквієм біля меморіалу

На житломасиві Інгулець нині мешкає більше ста учасників локальних військових конфліктів по всьому світу. Більшість з них - ветерани Афганістану. Сьогодні вони зібрались біля оновленого пам'ятника загиблим воїнам-афганцям. Говорили про те, немає терміну давності втратам війни. Кожного земляка, хто повернувся до рідного міста у "чорних тюльпанах", згадали поіменно. Їхню пам'ять вшанували хвилиною мовчання. Завершили мітинг-реквієм покладанням квітів до підніжжя пам'ятника.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Інгулецькому районі вшанували ветеранів Афганістану

Ветеранів Афганістану вшановували сьогодні і в палаці культури Інгулецького комбінату. Криворізькі афганці отримали державні нагороди та пораділи зустрічі з бойовими товаришами, перевіреними часом. Подробиці - за мить.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Справа криворізького маніяка

В Жовтневому суді сьогодні була нагода просунутися далі в так званій справі криворізького маньяка. Але через неявку адвоката слухання перенесли на початок березня. В прокуратурі сподіваються, що справа розглядатиметься в об'єктивні терміни. На сьогодні розгляд справи на стадії дослідження письмових матеріалів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розгляд справи про викрадення Олександра Лютова

Ще одну справу розглядали сьогодні в Дзержинському райсуді. Йдеться про резонансний злочин, скоєний рік тому. Зловмисники викрали молодого хлопця і вимагали викуп у рідних. Гроші брали навіть тоді, коли заручника вбили.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тренінг для учасників "Громадського бюджету"

Успішне проведення Громадського бюджету-2019 та підготовка до наступного масштабного конкурсу. Такі теми обговорили сьогодні на зустрічі в рамках співробітництва з польсько-українською фундацією "Паусі". Запросили представників громадських організацій і переможців конкурсу минулих років. Говорили про те, як здобути сертифікат на втілення ідеї та радили, як готувати успішні проекти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пільгове розмитнення авто

Чи здешевшає процедура розмитнення авто? Таким питанням задаються власники автомобілів, ввезених із-за кордону. Масштабні акції протесту так званих «євробляхерів» не привели до суттєвих змін у процедурі і до її здешевлення. Тим часом уже у лютому спливає термін пільгового акцизу на розмитнення. Чого чекати власникам автомобілів на єврономерах, намагався розібратися Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фейкова газета

Псевдодомашка. У Кривому Розі розповсюджують несправжню газету. Роздають її безкоштовно. Така щедрість комусь вигідна, переконані в редакції «Домашньої газети». І запевняють - до цього номера не мають жодного стосунку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Дня святого Валентина

Червоні і рожеві сердечка, товстуни-купідони та незліченна кількість зізнань у коханні. З такими традиційними атрибутами сьогодні у світі відзначають День усіх закоханих.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі розповсюджують фейкову "Домашню газету" з наклепом на депутата міськради

Нещодавно в Кривому Розі в одному з друкованих видань з'явилась украй негативна інформація про місцевого депутата. У виданні містилися фотографії чоловіка та стаття про його так звані ганебні «уподобання». Інформація виявилася фейковою. У редакції місцевої «Домашньої газети» свою причетність до цього випуску спростовують. Запевняють – такого вони не друкували.

    

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки