18 лютого 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 18.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 18.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Потонув рибалка

Фатальна риболовля. У неділю на Карачунівському водосховищі рятувальники намагалися допомогти рибалці, який провалився під кригу. Чоловіка вдалося дістати з води ще живим, однак реанімувати постраждалого рятувальники не змогли. Натомість крихка поверхня льоду не дала їм самим можливості вибратись на берег. Евакуацію проводила служба рятування на воді.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Монетизація субсидій

З першого березня розпочинається процес монетизації - кардинально змінюється порядок виплати субсидії. При цьому, запевняють фахівці, умови отримання та нарахування залишаються незмінними. Механізм монетизації включає два види розрахунків по субсидіях - готівковий та безготівковий. Обидва будуть працювати паралельно. Як тепер платити за комуналку субсидіантам - у нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Викрили героїнових наркоділків

Наркодилерів, які більше року збували важкі наркотики у Кривому Розі, вдалося викрити та затримати у ході спецоперації правоохоронних органів. У результаті санкціонованих обшуків було вилучено більше двохсот сліп-пакетиків з героїном та близько ста ємностей з опієм. Члени угруповання діяли обережно: постійно змінювали автомобілі та місце перебування. Продавали заборонені речовини через інтернет. До рук споживачів товар потрапляв через так звані закладки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підпалили храм

У зв’язку з масовими порушеннями прав людини та загрозою загострення релігійних конфліктів Українська Православна Церква закликала міжнародні інституції вплинути на ситуацію. У відеозверненні до офіційних осіб ООН, ОБСЄ та ЄС зокрема опубліковані кадри побиття віруючих та захоплення храмів у присутності співробітників поліції. Це, кажуть, стає звичним в Україні. Досі Кривий Ріг залишався осторонь регіонів, де порушуються права віруючих і провокуються конфліктні ситуації. Та днями стався інцидент, який образив почуття віруючих. Подробиці – в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Убивство в Кривому Розі

У суботу конфлікт між двома чоловіками закінчився вбивством. Злочин скоєно у селищі Чкалівка Криворізького району. Загинув чоловік 75-ти років. Поліція вже встановила особу зловмисника. Ним виявився 34- річний чоловік. Наразі його затримано, чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Декларування доходів

З початку 2019-го стартувала кампанія декларування громадянами доходів, одержаних упродовж минулого року. Подати декларацію треба до 1 травня, нагадали у Північній податковій інспекції.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Всеукраїнська фотовиставка "Погляд"

Дніпро, Кривий Ріг та Кропивницький. Такий маршрут у експозиції робіт учасників 22-ої Всеукраїнської фотовиставки "Погляд-2018". У Кривому Розі першими світлини майстрів побачили відвідувачі Палацу культури Південного комбінату. Сьогодні ж найкращі роботи презентували у міському історико-краєзнавчому музеї. На розгляд криворіжців представили майже сто світлин сімдесяти двох українських авторів. З подробицями - Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Круглий стіл з питань булінгу

В Україні майже кожна друга дитина стає жертвою булінгу. Більшість дітей соромляться, що стали жертвою знущань і нікому не розповідають про це. Як розпізнати таку проблему у класі, як протистояти булінгу у співпраці з батьками - цьому навчали освітян на зустрічі у 74-ій школі. Організували захід міський департамент освіти і науки та інноваційно-методичний центр.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Виставка в центрі "Культурна альтернатива"

Міська галерея "Культурна альтернатива" відкрила черговий творчий сезон. Його розпочали з презентації виставки подружньої пари Валентина та Анни Метиків. Бачили експозицію і наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжець Арсеній Журавель підкорив суддів "Голосу країни"

Голос країни - з Кривого Рогу. Вісімнадцятирічний студент Криворізького музколеджу Арсеній Журавель - серед кращих голосів відомого телепроекту. Цієї неділі хлопцеві аплодували стоячи. Судді телешоу вибирали наосліп і не прогадали. Саме так минув перший етап Голосу країни. Як це було - дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Випуск за 18.02.19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "De jure/de facto"
Випуск №19 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"

Сторінки