24 лютого 2019

День Визволення Кривого Рогу від фашистів

Цей тиждень у Кривому Розі був святковим. Ювілейну річницю визволення міста городяни відзначили по-особливому урочисто. Традиційні заходи зібрали криворіжців біля монумента Перемога та меморіального комплексу на проспекті Миру. З церемонії запалення факелів - Іван Проводов та Яна Богославська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Річниця боїв під Дебальцевим

Герої іншої - сучасної війни. У ці дні в Україні згадують трагічні події новітньої історії. 18 лютого минула четверта річниця виходу з Дебальцівського котла. За даними Генштабу Збройних сил, тільки за останній місяць оборони біля Дебальцевого загинуло 110 військовослужбовців. Ті, хто вцілів, своїми спогадами про пережите поділилися з нашою Тетяною Васильєвою.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Стихійна торгівля на Ювілейній

За даними Держпродспоживслужби у Дніпропетровській області, останнім часом у Кривому Розі зросли показники захворюваності на сальмонельоз. Збудником хвороби є уражене м’ясо птиці, яйця та молоко. Найбільший ризик для здоров’я становлять продукти, які не пройшли ветеринарно-санітарний контроль. Потенційно небезпечні товари продаються на стихійних ринках. Таких у місті на жаль, не бракує. На мікрорайоні Ювілейному досліджувала тему Олена Павловець.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До Дня рідної мови

Воно буває колоритне й подеколи навіть кумедне. Його можна не розчути з першого разу й схибити під час написання. Ним можна пишатися і його можна соромитись. Та хоч там як, воно - частина української. 21 лютого святкували Міжнародний день рідної мови. У нашому наступному сюжеті піде мова про прізвища. Які вони бувають та як з ними живеться криворіжцям, дізнавалася Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зберегти зуби змолоду

Білосніжна посмішка – мрія кожної людини. Проте досягти її дається не всім. Особливо у тому віці, коли вже обходишся без допомоги зубної феї, а покладаєшся лише на майстерність стоматологів, власну відповідальність та гаманець. Як зберегти свої природні зуби, аби потім не довелося класти їх на полицю - в сюжеті Яни Чоботаренко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Азалії цвітуть

Поки за вікнами - ще цілком зимова погода, а парки та сади ще під владою сну, в оранжереї Криворізького ботанічного саду панує літня казка. Тут різнокольорово буяють азалії. Милувалась посеред зими яскравими барвами літа Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До 8 березня Укрзалізниця призначила 17 додаткових поїздів

До 8 березня Укрзалізниця вже призначила 17 додаткових поїздів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі триває 7-й Всеукраїнський конкурс фортепіанних концертів та ансамблів

Сьогодні у Кривому Розі піаністи продовжують показувати свою майстерність на 7-му Всеукраїнському конкурсі фортепіанних концертів та ансамблів.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Друзі не рахують хромосом. «Сонячні діти Криворіжжя» запрошують на благодійний захід

Друзі не рахують хромосом. Міська організація «Сонячні діти Криворіжжя» запрошує містян на благодійний захід до Всесвітнього дня людини з синдромом Дауна.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
«Відроджені традиції». У Коломиї відкрили виставку витворів криворізьких майстрів-рукомесників. Відео

«Відроджені традиції». У Коломиї відкрили виставку Криворізького осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі відбувся чемпіонат з дзюдо U21

23 лютого у місті відбувся чемпіонат з дзюдо серед молоді U21.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
На Дніпропетровщині злочинці вирубали на продаж сторічні дуби вартістю понад 2 мільйони гривень

На Дніпропетровщині вирубували столітні дуби для продажу за кордон. - СБУ.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Чи буде виступати MARUV від України на "Євробаченні", вирішуватиме "Суспільне"

Відбір закінчено. Але чи буде виступати MARUV від України на "Євробаченні", "Суспільне" вирішить за два дні.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА