26 лютого 2019

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 26.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 26.02.2019 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Нещасний випадок на АМКР

Учора в агломераційному цеху №2 підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» травмувалися четверо працівників підрядної організації «КривбасМеталСтіл». Під час виконання робіт вони отримали опіки різного ступеня тяжкості і наразі знаходяться в обласному опіковому центрі у Дніпрі. За даним фактом криворізька поліція розпочала слідство.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Слухання у справі Олександра Лютова

Cлухання справи Олександра Лютова, призначене на сьогодні, не відбулося. Причина - відсутність адвоката одного із затриманих. Нагадаємо: трьох молодих людей обвинувачують у цілій низці злочинів - викрадення людини, вимагання, умисне убивство. На якому етапі розгляд справи, розповів суддя Вадим Сільченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гроші дітям, хворим на фенілкетонурію

Щорічно в останній день лютого відзначається всесвітній день рідкісних захворювань. Ця дата підвищує обізнаність людей про такі недуги і має на меті привернути до них увагу державних органів, науковців та медиків. Фенілкетонурія - одне з рідкісних захворювань. Ще кілька років тому такий діагноз у дитини передбачав розумову відсталість і проблеми поведінки. На сьогодні дитина з фенілкетонурією може вирости здоровою завдяки спеціальному харчуванню. Втім, воно - важкодоступне і дороговартісне. Допомогу криворізьким родинам, де є діти з такою хворобою, надає міська влада.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ремонт актового залу - проект "Громадського бюджету"

Конференції, концерти, творчі зустрічі. Невдовзі 91-а гімназія заживе ще актавнішим життям. В рамках проекту "Громадський бюджет-2018" у навчальному закладі відремонтовано актовий зал. Як виглядає нова "творча майстерня" - дізнаєтеся за мить.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Водоканал про лічильники

“Кривбасводоканал” нагадує споживачам про важливість вчасної фіксації показів лічильників. Від цього залежатиме коректність нарахувань за послугу. Для уникнення непорозумінь на підприємстві просять користувачів приладів обліку холодної води передати їх покази в останні дні лютого. Зробити це радять через систему Новаком.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Договори на стерилізацію бездомних тварин

Працівники новоствореного криворізького «Центру поводження з тваринами» за минулий рік відловили більше 400 собак. 90 відсотків з них пройшли стерилізацію. З початку нинішнього року цифра сягає двохсот тварин. Стерилізовано - майже 140. Навесні продовжать відловлювати тварин-безхатченків. Тим часом Центр укладає договори на стерилізацію собак із трьома великими підприємствами міста. У майбутньому у закладі сподіваються на співпрацю і з іншими підприємствами міста різної форми власності.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Об'єкти Кривого Рогу увійдуть до Смарагдової мережі Європи

Кривий Ріг долучається до Смарагдової мережі Європи. Це території особливого природоохоронного значення, важливі для збереження біологічного різноманіття. Україна також готує свої заповідні та природні об'єкти для внесення до цієї біозахисної мережі. У їхньому числі - унікальні криворізькі куточки природи, не порушеної господарською діяльністю людини. Внесенням національних природохоронних об'єктів до Смарагдової мережі Європи займається Мінприроди та громадська організація "Українська природоохоронна група".

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Семінар Меделін Сіней

В Центрально-Міській гімназії стартував новий проект «Підтримка без обмежень». Ініціювала його волонтерка Корпусу Миру Меделін Сіней. Проект спрямований на психологічну допомогу дітям з родин учасників АТО і переселенців. У гімназії відбулись тренінг та презентація міні-табору. Детальніше у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Круглий стіл освітян з теми виховання гіперактивних дітей

Ознаки гіперактивності проявляються у дітей в ранньому віці. Фахівці називають піки прояву - це 1-2, 3, 6 та 7 років. Питання лікування, виховання та навчання дітей з синдромом дефіциту уваги та гіперактивністю педагоги та медики обговорили за круглим столом, який організував міський департамент освіти і науки за запитом громадської організації «ЯРеформація».

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нагородження кращих спортсменів Саксаганського району

Підсумки минулорічного спортивного сезону сьогодні підбивали у палаці «Мистецький». Нагороди отримали спортсмени та тренери за високі досягнення в змаганнях високого рівня. Якими перемогами торік відзначилися саксаганці, розкажемо у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нещасний випадок на «Арселорі»: постраждалих криворіжців доставили до опікового центру Дніпра

Як ми повідомляли раніше, в агломераційному цеху № 2 підприємства «АрселорМіттал Кривий Ріг» травмувалися четверо працівників підрядної організації «КривбасМеталСтіл».

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі відловлюють безпритульних собак

Працівники криворізького «Центру поводження з тваринами» торік відловили понад 400 собак. 90 відсотків із них пройшли стерилізацію.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі запрацюють мобільні флюорографи: розклад

Незабаром розпочинається місячник боротьби з туберкульозом.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки