04 листопада 2020

Джинси на вечірку КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Мода з комода"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 04.11.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Коли порахують? Встановлення результатів місцевих виборів?

Коли результати? Питання відкрите. У Кривому Розі досі не порахували голоси. І це - за низької явки виборців. Хто перемагає і як розділяться мандати у місцевих радах, можна судити тільки з даних паралельного підрахунку голосів. Та вони офіційної ваги не мають. Коли кінець підрахунку, намагалися з'ясувати наші журналісти, що вже другий 11 днів чергують у виборчкомі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: 40 нових випадків Covid, 54 людини одужало

В Україні - новий антирекорд. За добу виявили понад 9 з половиною тисяч нових випадків Covid. Майже пів тисячі - у Дніпропетровській області. У Кривому Розі - 40 нових випадків. Одужало за добу 54 людини. За інформацією міського протиепідемічного штабу, на 4 листопада у Кривому Розі лікуються майже 900 пацієнтів. Дві третини хворих - вдома під наглядом сімейних лікарів. За добу померло двоє літніх чоловіків. Перебіг захворювання ускладнили супутні патології. Показник охоплення тестами в Кривому Розі залишається високим - він більше як удвічі перевищує норму, що встановлена МОЗ.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Без маски - без грошей: в Україні хочуть посилити відповідальність за порушення маскового режиму

Не маєш маски - маєш штраф. В Україні хочуть посилити відповідальність за порушення маскового режиму. Зміни торкнуться насамперед представників бізнесу. З новими штрафами заплющувати очі на клієнтів без засобів захисту їм стане значно дорожче. Подробиці - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Підприємці - за прогнозований розвиток міста: засідання координаційної ради представників малого та середнього бізнесу

Тим часом питання, яким буде наступний рік, хвилює багатьох підприємців. В умовах пандемії прогнози будувати складно. Втім, мерія налаштована підтримувати малий і середній бізнес та робить ставку на прогнозований розвиток. Сьогодні на спільному засіданні міської координаційної й галузевих рад підприємців та Українського союзу промисловців і підприємців представники бізнесу обговорили актуальні питання та висловили свою підтримку чинному меру та його Програмі розвитку міста.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Діти і дорога: ця осінь відзначилась резонансними ДТП, в яких постраждали діти

Діти травмуються внаслідок ДТП. Усе частіше у поліцейських зведеннях - повідомлення про аварії за участі неповнолітніх. Четверо дітей постраждали на дорозі тільки за останній тиждень. Тему продовжить Яна Чоботаренко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юний псевдомінувальник: про мінування школи повідомив 11-річний хлопець

Криворізькі поліцейські знайшли того, хто вчора повідомив про замінування 90-ої школи. Встановили - така ідея прийшла в голову 11-річному школяреві. Що спонукало дитину зробити хибний виклик, та хто відповідатиме за дії неповнолітнього - дивіться в сюжеті Олени Мухіної.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оновлення у спортшколі: комфортні умови - для занять юних акробатів ДЮСШ №1

Збереження тепла і суттєве зменшення його споживання. Такий економічний ефект планують отримати у дитячо-юнацькій спортивній школі №1. У будівлі, де працює відділення зі стрибків на акробатичній доріжці, відремонтували й утеплили фасад. На черзі - ремонт спортивного залу для акробатів. З подробицями - Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочиста подія: сьогодні більше двадцяти криворіжців отримали перший документ громадянина України

Сьогодні в мерії урочисто вручили паспорти хлопцям і дівчатам, що досягли 14-річного віку. З першим документом громадянина України діти отримали в подарунок криворізькі сувеніри.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки