09 листопада 2020

Випуск № 83 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
Кривава субота у Кривому Розі: що відомо про зловмисника, який вийшов на вулиці вбивати

Минула субота увійшла в історію Кривого Рогу безпрецедентною кривавою історією. Подробиці трагічних подій і те, що стало відомо про зловмисника, який вийшов на вулиці міста вбивати - у нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тримання під вартою: обрано запобіжний захід для затриманого

У Центрально-Міському суді сьогодні обирали запобіжний захід для затриманого. Що відомо на тепер - дивіться далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Не порахували: через суди третій тиждень після дня голосування Кривий Ріг - без результатів виборів

Не порахували. Результати голосування за депутатів міської ради та міського голову тервиборчком не може оприлюднити і досі. Епопея триває вже третій тиждень. Причина - численні суди за заявами команди одного з кандидатів у мери.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ЦВК оприлюднила результати виборів до райрад та обласної ради

Тим часом на сайті ЦВК вже опубліковані результати виборів депутатів семи районних у місті рад Кривого Рогу. У п'яти райрадах лідирує "Блок Вілкула "Українська перспектива". 120 депутатів від семи політичних сил обрані до Дніпропетровської обласної ради.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Розраховуватися за проїзд - безконтактно: в комунальних автобусах відсьогодні працюють валідатори

Безконтактна система оплати за проїзд запроваджена у місті. Сьогодні у комунальних автобусах в тестовому режимі запрацювали валідатори. До кінця року зручну автоматизовану систему розрахунків матиме увесь комунальний транспорт Кривого Рогу. Тему продовжить Іван Проводов.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: 87 нових випадків CОVID-19

Ще одна доба пандемії - і 87 нових випадків коронавірусної хвороби у місті. Загалом майже тисяча криворіжців зараз лікуються від COVID-19. Майже сімдесят пацієнтів - у важкому стані. Понад сімсот мешканців міста проходять лікування амбулаторно. За добу померло двоє людей: літня жінка та чоловік. Обоє мали тяжкі серцево-судинні патології. За час пандемії у місті зафіксовано загалом 137 летальних випадків. За добу 18 криворіжців додалися до числа тих, хто подолав хворобу.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У МОЗ пропонують запровадити "карантин вихідного дня"

Жорсткий карантин вихідного дня. У МОЗ пропонують нові заборони. У зв’язку зі швидким зростанням захворюваності на COVID-19 мінохоронздоров'я рекомендуватиме уряду запровадити "карантин вихідного дня". За словами міністра охорони здоров’я Максима Степанова, це дозволить перервати ланцюжок інфікування і поліпшить епідситуацію в країні.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Україна переходить до другого етапу реагування на поширення коронавірусу

Відсьогодні на епідемічній карті України не залишилось жовтого і зеленого кольорів. Країна переходить на другий етап реагування на поширення коронавірусу. Про це заявив сьогодні заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко. Вже найближчим часом буде збільшено кількість місць для хворих на CОVID по всій країні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чоловік загинув, впавши з восьмого поверху будинку

Сьогодні на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що із вікна багатоповерхівки у Центрально-Міському районі випав чоловік. Що спричинило трагедію - з'ясовує поліція.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Винесли з вогню: патрульні поліцейські врятували на пожежі літню жінку

Гарячою у прямому розумінні цього слова виявилась неділя для мешканців однієї з багатоповерхівок по вулиці Соколовській. У квартирі на п'ятому поверсі зайнялася пожежа. Першими на допомогу кинулися патрульні, які врятували життя літній жінці. Докладніше - Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Україні розпочався національний тиждень безпеки дорожнього руху

Сьогодні стартував Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху. Він триватиме до 15-го листопада. До профілактичних заходів долУчаться силовики, наукові інституції, громадськість. Зважаючи на епідемічну ситуацію в країні, більшість заходів пройдуть дистанційно.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Змія заповзла до будинку

 

У неділю в одному з під’їздів багатоповерхівки на вулиці Соборності у Довгинцівському районі мешканці помітили змію. Небезпечну рептилію з будинку забрали надзвичайники.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Об'єднані словом: сьогодні українці вдвадцяте писали радіодиктант національної єдності

Двадцять років "письменній" традиції. Сьогодні, у День української писемності та мови, охочі перевірити себе на грамотність долучилися до всеукраїнської акції - радіодиктанту національної єдності. Цьогоріч диктант - двадцятирічний ювіляр. За перші три години після озвучення диктанту в ефірі на електронку українського радіо надійшло сім тисяч текстів. Столичні керівники проєкту повідомляють: цьогоріч диктант писали навіть в Антарктиді. І зазначають: перевірка тексту триватиме щонайменше місяць. Як руданівці долучилися до акції з грамотності, розповість Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки