16 листопада 2020

Головні фантасти США КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "КнижКіно"
Випуск № 84 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 16.11.2020 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Медики про стан здоров'я мера Кривого Рогу

Мер Кривого Рогу пройшов обстеження в столичному Інституті серця. Зараз Юрій Вілкул продовжує лікування у криворізькій 9-ій лікарні, яка спеціалізується на серцево-судинних захворюваннях. Як повідомила керівниця медзакладу Олена Климович, Юрію Вілкулу необхідне тривале лікування та реабілітація.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжці, які постраждали від рук кривавого різника, отримають матеріальну допомогу

За дорученням мера Юрія Вілкула, криворіжці, які постраждали під час трагічних подій 7-го листопада, отримають матеріальну допомогу від міста. Сім’ям загиблих буде виділено по 20 тисяч гривень, постраждалим - по 10 тисяч гривень. Нагадаємо, кривава подія 7-го листопада сколихнула все місто. Від рук неадекватного 29-річного зловмисника двоє чоловіків загинули, восьмеро отримали ножові поранення. Серед постраждалих - восьмирічна дитина. Наразі триває розслідування. Нападник перебуває під вартою у СІЗО.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Погрожував пістолетом: поліцейські затримали зловмисника на Сонячному

Увечері в суботу, 14-го листопада, невідомий з пістолетом цілився у людей. Таке повідомлення отримали у поліції телефоном від очевидців. На місці події - біля одного з магазинів на Сонячному, порушника затримали.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Епідситуація в місті: 124 нові випадки коронавірусу

Дніпропетровщина має найвищий добовий показник серед областей - 847 випадків коронавірусу. Половина з них - у Дніпрі. В Кривому Розі додалося 124 випадки. Загалом з діагнозом Covid у місті - тисяча двісті вісімдесят шість пацієнтів. Летальних випадків за добу - чотири. Одужало за цей час чотири людини. 340 пацієнтів лікуються в стаціонарах міста. 75 хворих у важкому стані, 11 в реанімації, троє - на апараті штучної вентиляції легенів. Завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я міста – 74 відсотки.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Брифінг МОЗ: хворий на ковід Максим Степанов - про необхідність укладання декларацій з сімейними лікарями

Очільник МОЗ Максим Степанов захворів на коронавірус. Нині він на самоізоляції вдома. Утім, продовжує працювати дистанційно. Каже, щоденні брифінги буде проводити і надалі. А ще - пообіцяв українцям особисто пройти "шлях пацієнта" з COVID. Сьогодні - поділився першими результатами.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смерть на рейках: під колесами тепловоза загинув чоловік

Чоловік загинув під колесами потяга. Сьогодні вранці біля залізничної станції Кривий Ріг, що у районі Червоної, чоловік утрапив під тепловоз. Як таке сталося - встановлюють правоохоронці.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Переможець МАН: криворізький 11-класник - серед призерів всеукраїнського конкурсу Малої академії наук

Знай криворізьких. Одинадцятикласник Центрально-Міського ліцею посів друге місце на всеукраїнському конкурсі-захисті наукових робіт Малої академії наук. Хлопець - захоплений економікою, і не лише України, а й країн на інших материках. Про широкі інтереси юного економіста - далі в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Професійне свято медійників: сьогодні в Україні - День телебачення, радіо і зв'язку

Четверта влада сьогодні відзначає професійне свято - День працівників радіо, телебачення та зв'язку. Медійники завжди на роботі. Світ інформації постійно змінюється, і їхнє головне завдання - встигати за ним, аби глядачі й слухачі залишались на зв'язку. Сьогодні – професійне свято і для колективу Рудани. Наш наступний сюжет - про позитивне, яке в сучасному світі буває так непросто розгледіти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Про музикантів і магію джазу: у місті відкрилась фотовиставка за мотивами фестивалю "Джаз на Поштовій"

Джаз у виставочному залі. Цьогоріч через пандемію романтичний настрій головного осіннього фестивалю Кривого Рогу "Джаз на Поштовій" перемістився трохи далі театру Шевченка. Музичні миті, щоправда - лише на фото. На виставці представлені близько сімдесяти світлин. Про музикантів і магію джазу - Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Перший сніг та прогноз синоптиків

Щойно листопад перетнув екватор - як криворіжці побачили перший сніг. Спостерігали зимове явище, щоправда, недовго - він швидко розтанув. Передзим'я - тут і зараз, кажуть синоптики. І обіцяють криворіжцям на найближчі дні незначні опади та зниження температури.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спецрепортаж. АрселорМіттал Кривий Ріг

 

Сталий розвиток, якість та лідерство – основні цінності компанії «АрселорМіттал». За 15 років роботи в Україні вона вже інвестувала майже п’ять мільярдів гривень у соціальний розвиток та благодійність. Основні напрямки корпоративної відповідальності – це допомога закладам освіти, охорони здоров'я, розвиток місцевих громад та екологія. 

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки