01 квітня 2021

«Ти можеш...катати самокат» КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Ти можеш"
#паличники#метелики КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ZОО сторіс"
Косметолог Ганна Кава КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Диван"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.04.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Епідситуація не дозволяє: у Кривому Розі дистанційне навчання - продовжили ще на тиждень

Дистанційне навчання у криворізьких школах продовжили. Поки що - орієнтовно до 9-го квітня. Про таке повідомили у міському департаменті освіти і науки. Там проаналізували - епідситуація не дозволяє повернути дітей за парти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Призов стартував: навесні у місті планують призвати на строкову службу близько шестисот осіб

Відсьогодні на Дніпропетровщині стартував весняний призов. Він триватиме до кінця червня. План призову по області - понад тисяча триста новобранців. Загалом під час весняної кампанії в Україні планують призвати на військову службу понад 14 тисяч осіб. Про особливості призовної роботи у Кривому Розі - в сюжеті Івана Проводова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ювілей терцентру: Саксаганський центр відзначив 30 років з дня заснування

Саксаганський центр з обслуговування одиноких непрацездатних громадян - один із найперших терцентрів у місті. Сьогодні він відзначив 30-річчя. Як порахували фахівці, за цей час їхню допомогу отримали майже двісті тисяч криворіжців. Ювілей терцентру відзначили у палаці культури "Мистецький".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Оптимізм проти діагнозу: криворожанка чотири роки бореться з важкою хворобою

Чотири роки бореться з онкохворобою криворожанка Вікторія Чайка. Підтримують її рідні та друзі, а ще - навіть незнайомі люди у соцмережах. Жінка впевнена, хвороба – не вирок, і своїм прикладом хоче довести це. Вікторія Добровольська розповість цю історію.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сезон тиші: стартував період захисту диких тварин

Від сьогодні і до середини червня по всій країні триває так званий «сезон тиші». У цей період діє заборона на заходи, що є джерелом підвищеного шуму. Про "сезон тиші" нашим журналістам розповіли спеціалісти, які вивчають та охороняють флору і фауну Криворіжжя.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чия земля? Літній криворіжець відстоює право на дачну ділянку

Дачна ділянка як яблуко розбрату. Допомоги у вирішенні спірного майнового питання довгий час у різних інстанціях шукає криворізький пенсіонер. Свою історію розказав і журналістам в надії повернути втрачене.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Річниця муніципального оркестру: міському духовому колективу - 22 роки

Якісна музика, доступна кожному. Сьогодні 22-ий день народження святкує муніципальний духовий оркестр. Колектив добре знайомий тисячам людей своїми виступами в літніх парках, на площах і на майданчиках найбільших свят Кривого Рогу. Чим живуть оркестранти зараз і що готують для прихильників духової музики - дізнаєтеся з сюжету.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місце див: для дітей і дорослих провели екскурсію до музею цікавої науки

Хімія та фізика – точні, але веселі науки. Для дітей, які ставлять під сумнів цей факт, музей «Знаніум» організував гумористичну екскурсію «В дива не вірю». У світ експериментів та досліджень разом з малечею поринув наш Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День сміху: що веселить криворіжців?

Сміх продовжує життя, а посмішка робить красивим кожне обличчя. Особливо часто про це згадують люди у різних країнах саме першого квітня. Як криворіжці сприймають День сміху? Про що жартують в часи пандемії? Про це - у нашому наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки