05 квітня 2021

Вільний час КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Бесіди про вічне"
Випуск № 101 КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Англійська для всіх"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 05.04.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
З поверненням: криворізькі танкісти прибули до міста з району проведення ООС

Із зони бойових дій - до постійного пункту дислокації. Сьогодні на плацу 17-ої окремої танкової бригади імені Костя Пестушка вітали військовослужбовців, які повернулися з району проведення Операції об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях. З нагородами та міськими відзнаками військову частину відвідав і мер Костянтин Павлов. Подробиці - у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У 17-ій танковій бригаді відкрили нову солдатську їдальню та харчоблок

У 17-й танковій бригаді відкрили нову сучасну солдатську їдальню та харчоблок. Капремонт виконали коштом Міноборони. Роботи проводили військовослужбовці Державної спецслужби транспорту. У колишньому напіваварійному приміщенні замінили вікна, сантехніку, придбали нове обладнання, меблі та посуд. Нову їдальню одночасно зможуть відвідати майже п'ятсот військовослужбовців. У новій їдальні - і оновлене меню.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Золоте таксі в локдаун: відсьогодні у столиці таксисти підняли ціни щонайменше втричі

Епідситуація загострилась у багатьох регіонах країни. У Києві відсьогодні - суворий локдаун. До 16 квітня користуватися громадським транспортом у столиці можна лише за спецперепустками. Поки що з цим документом - непросто навіть для працівників критичної інфраструктури. А отже - чимало киян почали ранок із пошуку таксі. Шоковою терапією стала ціна на послугу. Таксисти, як один, накрутили ціни до сотень і навіть тисяч гривень за поїздку. Як заробити в локдаун - далі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смерть на рейках: у Тернівському районі під потягом загинула жінка

Смертельна пригода на залізничних рейках в мікрорайоні Даманському. Вранці жінка на вигляд шістдесяти - сімдесяти років переходила колії в непризначеному для цього місці і потрапила під товарний потяг.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Доходи - офіційно: кампанія декларування громадянами доходів завершується в останній день квітня

В Україні триває декларування громадянами доходів, отриманих упродовж минулого року. Фахівці Криворізького північного відділу державної податкової служби нагадують городянам - до завершення кампанії залишилося трохи більше трьох тижнів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Спроба самогубства: у Покровському районі чоловік намагався вкоротити собі віку

Спроба самогубства. В суботу в одній з квартир Покровського району сорокашестирічний чоловік намагався вкоротити собі віку кухонною сокирою. Нині він - у лікарні з пораненнями голови.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Національний рекорд встановлено: у Кривому Розі зафіксований новий рекорд України

52 присідання зі штангою вагою у 80 кілограмів за одну хвилину. Такий рекорд України у суботу встановив криворіжець Роман Красніцький - тренер спортивного комплексу «КБ 75». Його досягнення офіційно було зафіксоване представниками національного реєстру рекордів України.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Весну доведеться ще зачекати: увесь тиждень в регіоні утримається нестійка прохолодна погода

В очікуванні весни. Схоже, що для українців цей період дещо затягнувся. Весняне тепло ще змушує себе зачекати. Принаймні, на цьому тижні. Аж до вихідних метеорологи нашого регіону обіцяють нестійку прохолодну погоду. 7-го та 8-го квітня - з дощем, надалі - без опадів, але і без таких бажаних плюсів. А все - через вологий циклон із півдня.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Викликаю дощ: патрульні затримали чоловіка з ножами

Вплинути на погоду в оригінальний, та малозаконний спосіб спробував сьогодні криворіжець. На людному проспекті чоловік розмахував ножами та жбурляв сміття. Патрульні його затримали. Свої дії той пояснив так - намагався викликати дощ у місті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Алея надії: акцію з озеленення приурочили Дню поширення інформації про аутизм

У суботу на Східному висадили Алею Надії. Акцію з озеленення приурочили Всесвітньому дню поширення інформації про проблему аутизму. На тематичний суботник вийшли представники громадської організації "Фонд об'єднаних сердець" та усі бажаючі мешканці мікрорайону.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривбас Вечірній: учасники екскурсії побачили місто з висоти пташиного польоту

У Кривому Розі стартував щорічний туристичний «Ярмарок екскурсій». Цього року формат заходу дещо змінили. Протягом квітня бажаючі зможуть відвідати екскурсії на різних локаціях. Одна із них – «Кривбас Вечірній» - відбулась у ці вихідні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки