01 липня 2021

Реклама - за правилами: у місті приведуть до ладу всі рекламні конструкції

Віднині зовнішня реклама - тільки за правилами. Їх встановлено відповідним рішенням міської ради. Сьогодні у Кривому Розі демонтовано 4 незаконні бігборди, та згодом з вулиць обіцяють прибрати усі небезпечні та незаконні конструкції.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нове життя в новій квартирі: криворіжці - переміщені особи отримали власне житло

Нові криворіжці з новим житлом. На Інгульці урочисто вручили ключі внутрішньо переміщеним громадянам. Вони мешкатимуть відтепер у гуртожитку по вулиці Каткова. На новосіллі побували і наші журналісти

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Учнівське золото: на Інгульці нагородили кращих випускників та їхніх батьків

Цьогоріч у Кривому Розі понад 3 тисячі 600 випускників. 214 одинадцятикласників закінчили навчАння із золотими та срібними медалями. Є золоті діти і на житломасиві Інгулець. Учора там відгуляли випускний. Про емоції шкільного балу – далі у сюжеті.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Старт вступної кампанії

Сьогодні в Україні офіційно розпочалася вступна кампанія. Виші готові консультувати усіх, хто має труднощі із подАнням документів. Чекають абітурієнтів і в КНУ. Там цьогоріч планують набрати півтори тисячі студентів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ринок землі відкритий: юристи констатують: інтерес клієнтів до земельних питань зростає

Сьогодні офіційно відкрився ринок землі сільскогосподАрського призначення. Відтепер реалізовано право приватної власності на землю та правочИну з нею. Юридичні складнощі відійдуть у минуле для усіх учасників ринку, - запевняють Автори Земельного кодексу . Наразі, коли одні нотаріуси ще вивчають нормативну базу питання, інші - вже сміливо складають нові угоди.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривбас один такий у світі

Центр промислового туризму та місто неймовірних вражень. Сьогодні представники туристичних агенцій України провели другий день на індустріальних маршрутах. Мета дводенного туру - залучення якамога більшого числа туристів, і не тільки вітчизняних, і саме туроператори можуть допомогти у цьому. Побачивши яскраві криворізькі локації, гості кажуть: від міста - у захваті і вже вписали Кривий Ріг у плани подорожей.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Де за кордоном відпочивають криворіжці??

Літо наближається до екватора, сезон відпусток– у розпалі. Курортні зони України та закордонні локації приймають бажаючих насолодитись відпочинком. Серед найпопулярніших напрямів всередині країни - приморські міста і містечка: Кирилівка, Залізний Порт, Лазурне, Одеса, а також населені пункти Арабатської стрілки. Попри пандемію, відпочивають криворіжці і за кордоном.   

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Завершення театрального сезону в театрі Шевченка

Міський академічний театр імені Шевченка завершив свій творчий сезон, вісімдесят дев'ятий за рахунком. Попри карантин він був достатньо плідним.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
"Саксаганочка" : свято для молоді влаштували у парку "Саксаганський"

У парку "Саксаганський" у вихідні влаштували свято для молоді. І вперше провели конкурс "Саксаганочка". Дар'я Юзькова розкаже більше про це.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
До сторіччя з дня народження Павла Глазового: у місті стартував цикл пам'ятних заходів

30-го серпня 2022-го року виповниться сто років з дня народженя українського поета-гумориста і сатирика Павла Глазового. У місті стартував цикл пам'ятних заходів, присвячених його життю і творчості на Криворіжжі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З гамаком чи шезлонгом. Топ-10 місць цьогорічного відпочинку в Україні й за кордоном

У Google проаналізували пошукові запити українських користувачів зі словами «відпочинок» та «у відпустку» за останні 3 місяці, аби зрозуміти, які напрямки відпочинку цікавлять людей цього сезону.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Три криворізькі легкоатлетки привезли нагороди з чемпіонату України

З 29 по 30 червня у Луцьку відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів, на якому виступили і криворізькі спортсмени. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Один рік умовно. 34-річна криворожанка отримала вирок за проституцію

Жовтневий районний суд Кривого Рогу ухвалив вирок 34-річній жінці за створення місць розпусти з метою наживи, - повідомляє пресслужба суду.
 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Мисливець за шурупокрутом. 33-річний криворіжець украв електроінструменти з гаража

17-го червня до поліції з заявою звернувся 39-річний мешканець Покровського району, який розповів, що його обікрали, - повідомляють на сайті Нацполіції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки