08 липня 2021

Знову нещасний випадок на воді. Чоловік ледь не потонув у кар'єрі на Інгульці

Як з'ясувалося, з води криворіжця витягли люди. Вони й намагалися надати чоловікові першу допомогу, доки їхала швидка. Зараз постраждалий в реанімації.Наразі, його стан тяжкий, але стабільний

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли тіло на пляжі у Покровському районі

Сьогодні вранці у Покровському районі у водоймі виявили тіло чоловіка. На місці події працювали співробітники поліції

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Активна фаза вакцинації: які препарати для щеплення мають криворізькі медзаклади

111 пацієнтів з діагнозом коронавірусна інфекція зараз лікуються у нашому місті. За добу додалося 10 випадків, двоє людей померли. Провакциновано сьомого липня майже дві з половиною тисячі криворіжців. Загалом щеплення отримали 55 тисяч жителів нашого міста. Працюють пункти вакцинації на базі амбулаторій та мобільні бригади медиків. Спеціалісти зазначають, активно використовують три вакцини, визначені МОЗом України.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Наркотики на два з половиною мільйона: криворіжець налагодив виробництво і збут заборонених речовин

Учора співробітники відділу кримінальної поліції провели санкціонований обшук в одній з арендованих квартир у Саксаганському районі. Винаймач житла, 28-річний мешканець Кривого Рогу, використовував приміщення як своєрідний склад із зберігання, фасування та розсилки наркотичних речовин для подальшого збуту по всій території України. Наразі чоловіка затримано та обрано йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Призначення субсидій: у департаменті соцполітики пояснили, кому слід подати заяви на допомогу

Повторне призначення житлових субсидій в автоматичному режимі. На таке можуть розраховувати не усі ті, хто досі користувався державною допомогою. Кому варто звернутися до підрозділів соцзахисту - про це у наступному сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нещасний випадок у гаражі

Ремонт автівки завершився смертю її власника. Такий трагічний випадок стався в Тернівському районі. Літній чоловік намагався полагодити легковика, але той зірвався з домкрата та спричинив людині важкі травми.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
За архівними даними - до ЦНАПу: у центрі "Віза" запрацював новий сервіс

За архівними даними - до ЦНАПу. Віднедавна у міському Центрі надАння адміністративних послуг "Віза" запрацював новий сервіс. Він пропонує замовлення та отримання чималого переліку документів, що зберігаються у міському архівному відділі.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Криворіжців запрошують на Urban family weekend

Після тривалого карантину у Кривому Розі відновлюється фестивальне життя офлайн. Минулих вихідних криворіжці спостерігали за змаганнями з дрегрейсингу та автослалому. А цієї суботи, 10-го липня, у парку Богдана Хмельницького відбудеться фестиваль Urban family weekend. На велике сімейне свято запрошують усіх, хто сумував за живим спілкуванням та новими знайомствами. Організатори заходу обіцяють: буде весело і смачно. У програмі Urban family weekend - концерти, конкурси, дискотека. Все це для дітей і дорослих. Свято розпочнеться о 16-ій годині.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
І митці, і педагоги. В КДПУ відкрилась виставка випускників художньо-графічного відділення

Сім кращих полотен цьогорічних бакалаврів та магістрів художньо-графічного відділення відтепер прикрашатимуть стіни читальної зали головної бібліотеки Криворізького педагогічного університету. Писали їх студенти в рамках мистецького проєкту "Моє Криворіжжя". Цьогоріч у творчій колаборації фаворитом став пейзажний жанр, - розповідають викладачі. Наступного року це буде "Світ професій" у натюрморті. Університет пишається рівнем творчих здібностей своїх випускників та викладачів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Незвичне хобі: криворіжець пізнає рідне місто, сплавляючись річками на каяку

Незвичне хобі завдяки карантину. Це - життєва історія криворізького спортсмена-початківця Олега Скочинського. Другий рік поспіль він пізнає місто, сплавляючись на каяку. Про корисне захоплення і туристичні річкові стежки - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Місце відпочинку для дітей: мешканці Верабового власноруч облаштовують пляж

Мешканці селища Верабове, що у Покровському районі, зібралися гуртом та вирішили відкрити дитячий пляж. Люди завезли на місцеву водойму щебінь, скосили очерет, збудували альтанку і невеликий пліт.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Кривому Розі з води витягли труп потонулого чоловіка. Особу встановлюють

Сьогодні вранці у Покровському районі, в районі 44-го кварталу, у водоймі виявили тіло потонулого чоловіка. Відпочивальники, які на той момент перебували на пляжі, побачили потопельника і викликали на місце співробітників поліції.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Рекордний герб! Під Києвом висіяли герб України на площі 60 000 м2

Велетенський герб України висіяли на полігоні аграрних інновацій Digital Field, неподалік від аеропорту Бориспіль.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
П’яний чоловік замалим не втопився в криворізькому кар'єрі. В якому він стані?

Сьогодні опівдні у затопленому кар’єрі в селищі Червона Гірка Інгулецького району місцеві мешканці виявили чоловіка, який тонув. Люди витягли його з води і викликали карету швидкої. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Завітайте підтримати криворізьких ветеранів! Розклад змагань "Ігор Нескорених"

10 і 11 липня у нашому місті триватимуть Всеукраїнські "Ігри Нескорених" - змагання "інвіктусів", учасників бойових дій, які отримали поранення при виконання службових обов'язків. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки