11 липня 2021

Став янголом. 2-річний Михайлик, порізаний Сергієм Федотовим, помер у лікарні

Дві години тому у Дніпропетровській обласній дитячій лікарні помер 2-річний Михайлик, який нещодавно став жертвою нелюда - агресивного співмешканця матері. Інформацію про смерть малюка нам підтвердив генеральний директор Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Олексій Власов.

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Переможці названі! У Кривому Розі підбили підсумки змагань "нескорених" зі стрільби з лука

У Кривому Розі підбили підсумки змагань інвіктусів зі стрільби з лука, які тривали два дні на запасному полі стадіону Металург та в Палаці водних видів спорту ДЮСШ №1. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
«Ігри Нескорених» у Кривому Розі організовані на надзвичайно високому рівні, - координаторка Invictus Games Оксана Горбач

Представниця оргкомітету Invictus та Warrior Games в Україні підкреслила високий рівень організації змагань - рівень комфорту поселення, спеціального соціального транспорту для учасників з обмеженими можливостями, організації локацій та суддівства змагань.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Уночі 10 липня в Кривому Розі горів магазин дешевого одягу

Уночі 10 липня о 01:50 спалахнула пожежа у магазині одягу на вулиці Соборності Металургійного району, – повідомляє обласна ДСНС. 

 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У селищі неподалік Кривого Рогу на квартирному балконі оселились 156 кажанів

9 липня о 13:40 власниця квартири у Софіївці Криворізького району почула під оббивкою свого балкона звуки кажанів і викликала ДСНС. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Учора в Кривому Розі відбувся фестиваль «Urban Family Fest»

Учора в Кривому Розі був цікавий, наповнений музикою і веселощами вихідний. Цього разу такий подарунок - фестиваль родинного відпочинку - для криворіжців приготував Металургійний район. Подія відбулась у парку імені Богдана Хмельницького.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Ясна погода у Кривому Розі буде протягом усього дня. Спекотно, без опадів. +20 +32 градуси.

Ясна погода у Кривому Розі буде протягом усього дня. Спекотно, без опадів. +20 +32 градуси.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА