22 липня 2021

Небезпека на воді. КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "10 хвилин"
Вакцинація триває: де можна зробити щеплення у вихідні??

Тим часом вакцинальна кампанія в місті триває. Усі, хто має бажання отримати щеплення проти ковід-19, можуть зробити це в найближчі вихідні. У суботу для зручності криворіжців пункт масової вакцинації працюватиме у торговельному комплексі «Сонячна галерея».

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Електронні лікарняні: криворізькі медзаклади - в процесі переходу

Діджиталізація - у допомогу лікарям, пацієнтам і роботодавцям. З першого вересня українські медзаклади перейдуть у режим "без паперу". Це дозволить оформлювати листки тимчасової непрацездатності в електронному форматі. Прозоро, без черг і зайвої бюрократичної тяганини - так все має виглядати на практиці. Окремі криворізькі лікарні вже розпочали працювати у новому режимі. Про переваги е-лікарняних ми дізнавалися в одному з медичних центрів.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Привітання - працівникам торгівлі: у мерії вручили грамоти 23 підприємцям

Сьогодні у торговельній сфері міста функціонують майже 8 тисяч об’єктів. Працюють у них понад 70 тисяч криворіжців. Прихильники великих закупів мають змогу робити це на 24-рьох ринках та майже у трьох десятках торговельних комплексів. Там діють понад 700 магазинів та об’єктів розваг, ресторанного господарства, а також - надання послуг. Щороку торговельна мережа розширюється у середньому на 20 нових об’єктів. Також у місті - більше тисячі закладів ресторанного господарства. Такий підрахунок зробили у Кривому Розі напередодні свята працівників торгівлі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Картка криворіжця: з електронним документом - вже понад 350 тисяч мешканців

Безоплатний проїзд - для всіх. Вже з 1-го вересня за наявності картки криворіжця пільговики зможуть безкоштовно користуватися комунальним транспортом. На сьогодні багатофункціональну картку - електронний документ городянина - вже отримали понад 350 тисяч криворіжців.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Легендарна "дев'ятка": доменну піч №9 готують до зупинки

Найбільшу в Європі доменну піч №9 підприємства "АрселорМіттал Кривий Ріг" готують до зупинки. Її збираються комплексно реконструювати. Оновлення такого велетня оцінюють приблизно у 270 мільйонів доларів. За розхрахунками фахівців, після реконструкції викидів пилу на "дев'ятці" стане суттєво менше. Та й загалом, говорять на підприємстві, піч номер 9 отримає друге дихання. (К) Наша знімальна група побувала у самому епіцентрі масштабного об'єкту вітчизняної металургії. З легендарної дев'ятої доменної - репортаж Ігоря Кононенка.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Гучна справа: продовжили термін тримання під вартою "діда Міхея"

Сьогодні у Жовтневому райсуді відбулося чергове засідання у так званій справі "діда Міхея". Підозрюваний обвинувачується в чотирьох епізодах убивства та в незаконному поводженні зі зброєю. Сьогодні йому продовжили дію запобіжного заходу, а також розглянули клопотання сторін обвинувачення та захисту.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ризики стихійних ринків: як уберегтися від харчових отруєнь і ботулізму??

Фахівці держпродспоживслужби нагадують криворіжцям про небезпеку придбання продуктів на стихійних ринках. Від звичайного харчового отруєння - аж до ботулізму. На такі ризики наражають себе ті, хто наважується їсти у спеку неперевірені харчі, куплені з землі. Тему продовжить Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нашестя медуз в Азовському морі: звідки взялися і як з ними миритися???

Навала медуз по всій прибережній зоні Азовського моря з початку липня відлякує туристів. Хоч якось намагались зарадити цьому на деяких базах відпочинку. Збирали медуз сотнями кілограмів та вивозили подалі трактором. Або за допомогою конструкцій із сіток відвойовували у них невелику територію для купання. Та це глобально не вплинуло на зіпсований відпочинок багатьох відпускників. Лише зміни у погоді, які вже спостерігаємо і на узбережжі Азову, зможуть вплинути на ситуацію, кажуть екологи.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Встигніть оформити! З 1-го вересня безоплатний проїзд забезпечуватиме лише Картка криворіжця

Від 1 вересня 2021 року виключно Картка криворіжця забезпечуватиме безоплатний проїзд у комунальному транспорті для всіх містян, зокрема й пільговиків. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
П’яний та агресивний. Сьогодні у Кривому Розі затримали нетверезого маршрутчика

Сьогодні у Металургійному районі до поліції звернувся перехожий, який стверджував, що бачив, як водій маршрутки купував алкогольний напій, і, схоже, вже був нетверезий, - інформує патрульна поліція.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Баскетбольний клуб «Кривбас» став дванадцятим клубом у Суперлізі Паріматч

Бронзовий призер останнього чемпіонату Вищої ліги БК “Кривбас” з нового сезону виступатиме у Суперлізі Паріматч. Відтак у елітному дивізіоні чемпіонату України змагатимуться 12 команд.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі з нагоди Дня працівників торгівлі нагородили 23 підприємців

На сьогодні у торговельній сфері Кривого Рогу функціонують майже 8 000 об’єктів, зайнято понад 70 тисяч осіб, працюють 24 ринки, більше 1000 закладів ресторанного господарства і 29 торговельних і  торговельно-розважальних комплексів, у яких діють понад 700 об’єктів торгівлі. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Без паперу. Криворізькі медзаклади у процесі переходу на видачу е-лікарняних

Із 1-го вересня українські медзаклади почнуть оформлювати листки тимчасової непрацездатності в електронному форматі.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
У Кривому Розі розшукують свідків потрійної аварії на вул. Сержанта Рзянкіна

4 липня близько 20:30 по вул. Сержанта Рзянкіна сталась потрійна ДТП, у якій постраждали двоє водіїв, - повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки