27 липня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 27.07.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Зірвався з висоти: на Східному загинув чоловік, який виконував висотні роботи

У Кривому Розі під час ремонтних робіт загинув чоловік. Робітник зірвався з висоти 14-го поверху будинку в Довгинцівському районі. Причини смертельного падіння встановлює поліція.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Буде оновлений палац: у ПК "Мистецький" капітально ремонтують фасади

2022-й - буде ювілейним роком для Палацу культури "Мистецький". Шістдесятип'ятиріччя закладу колектив палацу зустріне вже в оновленій будівлі. Фасади, колони, двері і вікна - проєктувальники передбачили, аби все виглядало сучасно і привабливо. Нині це завдання виконують будівельники. Наскільки успішно - перевірив сьогодні мер міста Костянтин Павлов.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Вшанували героїв-підпільників: мітинг-реквієм провели у парку Залізничників

Сьогодні вранці в парку Залізничників у Довгинцівському районі відбувся реквієм за загиблими героями-підпільниками. 79-ті роковини розстрілів учасників підпільних груп у роки Другої світової війни відзначили хвилиною мовчання та покладанням квітів до братської могили. Тему продовжить Денис Пляц.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Провалилась під землю: у дворах між будинками жінка впала у яму

Вчора близько опівдня в Металургійному районі на території між п'ятиповерхівками на проспекті Гагаріна жінка буквально провалилася під землю. Місцеві мешканці кажуть, раніше на тому місці були погреби. Жінка, яка втрапила у яму - самотужки вибратися з неї не змогла. Допомогли рятувальники.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Україні пропонують заборонити продаж алкоголю й тютюну в звичайних магазинах

В Україні хочуть заборонити продаж алкоголю та цигарок у маркетах. Такий законопроєкт зареєстрували у Верховній Раді. Натомість продавати тютюн, електронні сигарети та алкоголь, включно з пивом - пропонують лише у спеціалізованих точках, де інші товари не продають. Як ставляться споживачі і підприємці до можливого нововведення та що кажуть експерти? В темі розбиралася Надія Шевченко.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Популярні і рідкісні: які імена обирають для дітей криворіжці?

Найпопулярніші та рідкісні імена, які давали батьки новонародженим у цьому році, назвали в міністерстві юстиції. Для дівчаток українці найчастіше обирали імена Анна та Софія, а для хлопчиків – Артем і Олександр. Популярні вони і в нашому місті, кажуть в районних відділах державної реєстрації. Утім, нерідко криворізькі батьки давали дітям оригінальні імена, аж до АмірАна і ПіАти. Тему продовжить Вікторія Добровольська.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Холоднокровний візитер: працівники закладу культури виявили плазуна у кабінеті

Холоднокровний поціновувач високого мистецтва. Сьогодні працівники Палацу культури «Саксагань» в одному з кабінетів виявили неочікуваного гостя – плазуна. Він розлігся біля вай-фай роутера прямо на робочому столі. Рятувальники спіймали його та вивезли за межі міста. А зоологи заявляють - зустрічі з плазунами у нашому регіоні - не рідкість. Та заспокоюють - не всі ці тварини є отруйними і зазвичай проявляють агресію лише у разі небезпеки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
В Україні - грози, град та шквали: що погода готує криворіжцям?

На завтра в Україні оголошено штормове попередження. Грози, град та шквали очікуються в окремих областях, інформує прес-служба ДСНС України. На Дніпропетровщині 28-ме липня буде спекотним. Утім, місцями варто очікувати короткочасного дощу. Про це повідомляють в обласному центрі з гідрометеорології.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
БК «Кривбас» виступить у найвищому дивізіоні країни у Суперлізі Паріматч в оновленому складі та з новим тренером

Баскетбольний клуб «Кривбас» розпочав комплектування команди на сезон 2021/2022 рр. Як ми писали, криворізький клуб з нового сезону виступатиме у Суперлізі Паріматч.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Українці можуть отримувати чеки та гарантії у електронному вигляді. Як це працює?

25-го липня набрав чинності Закон України №1603, який передбачає отримання гарантії та чека на придбану техніку в електронному вигляді.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Потягнуло на солоденьке? У Кривому Розі чоловік хотів вкрасти у супермаркеті шоколадки

У Кривому Розі, в супермаркеті на вулиці 30-річчя Перемоги, 40-річний чоловік намагався пронести повз касу солодощі на 300 гривень, - повідомляє поліція охорони.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Траса Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв стане платним автобаном. Скільки коштуватиме користування?

Міністерство інфраструктури працює над реалізацією проєктів будівництва шести автомобільних доріг, які будуть підготовлені у співпраці з приватними інвесторами. Серед них – і траса M-04/H-11 – Дніпро - Кривий Ріг - Миколаїв.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Пішла земля з-під ніг. У Кривому Розі на проспекті Гагаріна жінка травмувалась, провалившись під землю. Відео

Сьогодні грунт обвалився просто під ногами у містянки, яка йшла стежкою між багатоповерхівками.  

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Дніпропетровщина — лідер за кількістю пунктів щеплення й другий регіон за темпами вакцинації в Україні

За даними Центру громадського здоров’я МОЗ, в Україні відкрито 2 120 пунктів щеплень. Найбільше з них діє у Дніпропетровському регіоні — 204 пункти. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки