29 липня 2021

Рекомендовано до навчання: вузи назвали зарахованих на бюджет студентів

Відучора частина абітурієнтів вузів видихає з полегшенням. Для рекомендованих на бюджет вступна кампанія - на фініші. Після подачі оригіналів документів їм залишиться дочекатися лиш факту зарахування. Як повідомили в Міносвіти, змогу безкоштовно здобувати вищу освіту отримали майже 65 тисяч вступників. Решта абітурієнтів братимуть участь у конкурсі на контракт. Наша знімальна група побувала сьогодні у кількох криворізьких вишах.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Єкологи провели рейд з перевірки виконання заходів міської екологічної програми

Промислові підприємства Кривого Рогу здійснюють полив майже 90-та вулиць. Такі заходи на період з квітня по листопад передбачені міською екологічною програмою. Це насамперед вулиці житломасивів, неподалік яких підприємства ведуть свою виробничу діяльність. А також ті, які межують з санітарно-захисною зоною. Сьогодні екологи міста провели моніторинг виконання заходів з пилопридушення акціонерним товариством "Кривбасзалізрудком".  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смерть на дорозі: учора в аварії на об'їзній загинув пішохід

Смертельна аварія за участю пішохода сталася вчора в Довгинцівському районі. На об'їзній дорозі водій автомобіля Мазда допустив наїзд на чоловіка, який раптово з'явився на дорозі. 21-річний пішохід загинув.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли повішеним: у Тернівському районі виявили тіло чоловіка в зашморгу

28 липня в одному з гаражів у Тернівському районі виявили тіло чоловіка в зашморгу. У поліції припускають факт самогубства. Що призвело до нього - правоохоронці з'ясовують.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Урочистий розвід на службу: на вулиці міста сьогодні вийшли додаткові наряди правоохоронців

Порядок у місті та попередження правопорушень. З такою метою на профілактичні відпрацювання криворізьких вулиць сьогодні вийшли додаткові наряди правоохоронців. З урочистого розводу на службу - наш наступний сюжет.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Змагання пожежників

Цієї суботи в Дніпрі на базі третьої пожежно-рятувальної частини стартує Всеукраїнсьий чемпіонат серед пожежних-рятувальників. На змагання з'їдуться надзвичайники з усієї України - всього очікують 16 команд. В рамках регламенту кожна із них комплектується найсильнішими кадрами – по 6 чоловіків і одній жінці. Поїдуть на змагання і троє криворізьких рятувальників.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Літо - з друзями: у різних районах міста працюють майданчики для дитячого дозвілля

Літо - з друзями. Розваги і змагання на майданчиках - таким видом дозвілля зайняті школярі. А батьки - спокійні, адже частину дня діти перебувають під наглядом дорослих. У Саксаганському районі при 15 навчальних закладах діють 18 дозвіллєвих майданчиків, переважно спортивного та творчого напрямків. Сьогодні з малими відпочивальниками та педагогами поспілкувалися наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Дзвінкий та солодкий: як обрати і за скільки купити найсмачніший кавун??

Сезон баштанних – відкрито! Дині та кавуни уже повсюдно на прилавках овочевих та фруктових відділів. Серед любителів кавунів - у кожного власний спосіб вибору найсмачнішого. Та щосезону вони практикують нові лайфхаки. Як обрати стиглу і солодку крупнокаліберну ягоду - задався питанням і наш Денис Пляц.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ховався під ліжком. У Кривому Розі чоловік вдерся до чужої квартири і змінив замки

28-го липня вночі до поліції повідомили, що на вулиці Степана Тільги заявниця не може потрапити до своєї оселі. При цьому жінка запевняла, що у її квартирі хтось ходить, - інформує патрульна поліція. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Не європейський червень. Президент України переніс День молоді з червня на 12 серпня

Президент Володимир Зеленський переніс святкування Дня молоді в Україні з червня на серпень.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Без QR-коду – немає ходу. В Україні планують ввести цифрові ковідні сертифікати

Міністерство охорони здоров'я не планує поки скасовувати масочний режим навіть для вакцинованих, а також припускає, що внутрішній сертифікат про вакцинацію стане "перепусткою" в публічні заклади в Україні. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Туреччина у вогні. В Анталії спалахнула лісова пожежа: евакуювали мешканців п'яти населених пунктів

28-го липня лісові пожежі почалися одночасно в чотирьох різних місцях в районі Манавгат, а наприкінці дня ще одна пожежа спалахнула в районі Аксекі в Анталії.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Учора в Тернівському районі знайшли повішеним у гаражі 65-річного чоловіка

28-го липня в одному з гаражів Тернівського району виявили 65-річного чоловіка у зашморгу. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Увага! Завтра у Центрально-Міському районі Кривого Рогу не буде води. Адреси

З0-го липня з 9:00 і до закінчення робiт буде припинено водопостачання у Центрально-Міському районі, - повідомляє пресслужба Кривбасводоканалу. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки