30 липня 2021

ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 30.07.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
У вихідні усі охочі зможуть отримати щеплення проти коронавірусу в пунктах масової вакцинації

У вихідні у місті продовжать працювати пункти масової вакцинації. У суботу та неділю з 10-ої до 16-ої години отримати щеплення препаратом Moderna криворіжці зможуть на території торговельно-розважального комплексу Сонячна галерея. При собі необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код. Також у суботу та неділю діятимуть пункти вакцинації при Центрах первинної медико-санітарної допомоги міста. Зокрема, в четвертому ЦПМСД вакцинальна бригада працюватиме в амбулаторії №1 з 9-ої ранку і до 14 -ої години.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Від ідеї - до успіху: тренінг з підготовки проєктів на участь у конкурсі "Громадський бюджет-2022"

Сьогодні на проспекті Поштовому в Центральній дорослій бібліотеці зібралися ті, хто має намір покращувати та розвивати своє місто. З учасниками тренінгу з підготовки проєктів на участь у конкурсі "Громадський бюджет - 2022" поспілкувалася Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ні грошей, ні їжі: двох дітей відправили з сім’ї на лікування

Вчора у Покровському районі провели рейд "Діти вулиці". Фахівці перевірили умови проживання дітей у родинах, які опинилися у складних життєвих обставинах. Спеціалісти служби у справах дітей та представники міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді побували в трьох сім'ях, де виховуються п`ятеро дітей. В одній із родин виявили - двом дітям необхідна допомога лікарів.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Водій загинув: неподалік Кривого Рогу авто врізалось у дерево

Учора близько 16-ої години неподалік Кривого Рогу в аварії загинув 69-річний водій легковика ВАЗ. Авто злетіло з дороги в кювет та врізалось в дерево. 35-річну пасажирку з понівеченої машини визволяли надзвичайники. Причину ДТП з'ясовують правоохоронці.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Освятили ікону: до 5 серпня криворіжці можуть побачити на виставці роботу Василя Пілки

З витонченого витвору мистецтва - у духовну реліквію. Ікону Пантелеймона Цілителя - роботу відомого різьбяра по склу Василя Пілки сьогодні освятив митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем. Тепер вона вирушить на священну гору Афон, де буде передана в дар Свято-Пантелеймонівському монастирю.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Туреччина - у вогні: криворізькі туристи і туроператори - про стихію в курортних містах

Туреччина - у вогні. Масштабні лісові пожежі розгорілися поблизу популярних серед українців турецьких курортів. Стихія вирувала в лісах поблизу Бодрума. Дісталося районам Анталії та Сіде. В Мармарисі вогонь палахкотів у районах житлових будинків і туристичних комплексів. Ліквідовують загоряння спецмашини та авіація. Сьогодні на допомогу турецьким рятувальникам рушив український пожежний літак. У країні вже назвали стихію найсильнішою пожежею в історії регіону.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Замість сірих стін - яскраві фарби: нові стінописи на спорудах газорозподільчих пунктів

Ще два газорозподільні пункти товариства "Криворіжгаз" оновилися зовні. В Центрально-Міському районі по вулиці Ентузіастів сірі цегляні стіни перетворилися на пляжні краєвиди. А на мікрорайоні Вогник, що в Тернівському районі, про обережність поводження з газом попереджають перехожих герої мультфільмів. Оновлені ГРП бачила Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Канікули на морі: для дітей працівників "Сухої Балки" організували відпочинок у морському таборі

Літній вікенд біля моря. Про такий вид дозвілля для дітей співробітників подбало керівництво «Сухої Балки» разом з профкомом підприємства. Цьогоріч головна локація морських канікул – дитячий табір «Райський куточок». Чим цікавий він дітям і що розповідають малі відпочивальники – дивіться далі.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Заготовки на зиму

Влітку чимало криворізьких господинь щедро наповнюють банки дарами городу і саду. Впевнені - смачних і корисних заготовок вистачить на всю зиму. Чи змінилося за останні роки ставлення городян до консервування. І наскільки корисні овочі та фрукти під кришкою? Поради господинь і фахівців цієї справи слухала Дар'я Юзькова.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сховався у кущах. У Кривому Розі п'яний водій врізався у карету "швидкої", а потім втік

Вчора, близько 16:00, патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці 30-річчя Перемоги у Саксаганському районі, – інформує патрульна поліція. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Є питання? Розклад роботи криворізьких онлайн-приймалень Контакт центру на серпень

У серпні криворіжці зможуть звернутися за вирішенням своїх питань до представників влади різних районів за номером 1520 або (056) 499 15 20.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
Проти незаконної реклами. Цього тижня у Кривому Розі стало на пів сотні рекламних конструкцій менше

У Кривому Розі триває боротьба з рекламними конструкціями, встановленими з порушеннями чинного законодавства. 

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА
200 кущів конопель. Криворізькі правоохоронці провели наркорейд. Відео

В межах операції «Мак» поліцейські Кривого Рогу ліквідували насадження коноплі у кількох районах міста, - повідомляє поліція області.

КАТЕГОРІЯ: НОВИНА

Сторінки