01 жовтня 2021

Обираємо стільці КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Штрих Код. Вдома"
Жінка за кермом КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 01.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
СПОРТ. ВИПУСК ЗА 01.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Стартував осінній призов: цієї осені до лав Збройних сил планують призвати пів тисячі криворіжців

Сьогодні в Україні розпочалась осіння призовна кампанія. За плановим набором, на строкову службу до лав Збройних Сил України мають відправити пів тисячі криворізьких хлопців. Уже четвертого жовтня до Дніпра вирушить перші двадцять п'ять призовників з Металургійного і Довгинцівського районів. Сьогодні в об'єднаному центрі комплектування відбулось перше засідання виїзної призовної комісії.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Серед лідерів у країні: 75-річний ювілей відзначили у криворізькій дирекції залізничних перевезень

Сьогодні виповнюється 75 років Криворізькій дирекції залізничних перевезень. Це провідний виробничий підрозділ Придніпровської залізниці. Обсяг перевезень промислових вантажів складає п’яту частину в структурі загальнонаціональних. На урочистостях з нагоди ювілею дирекції сьогодні вітали кращих залізничників.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Запас тестів - на пів року: після літнього затишшя побільшало бажаючих пройти тестування на ковід

25 тисяч тестів на коронавірус провели за рік у лабораторії Криворізького СНІД-центру. Після літнього затишшя за діагностикою ковіду до закладу звертаються дедалі більше людей.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Фахова консультація вищого рівня: кардіохірурги Інституту серця на запрошення міста обстежили дітей з аномаліями серця

Кардіохірурги київського Інституту серця провели прийом маленьких пацієнтів у 8-ій міській лікарні. Так столичні спеціалісти щопівроку допомагають криворізьким кардіологам під час планових діагностувань дітей з патологіями серця. Та головна місія - вчасне призначення та проведення оперативного лікування. З медиками поспілкувалась Тетяна Васильєва.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Тихе полювання: застороги грибникам від фахівців Держпродспоживслужби

Сезон тихого полювання відкрито. Сама погода сприяє такому відпочинку. Однак Криворіжжя - не той регіон, де можна збирати і вживати в їжу гриби. Про ризики - дивіться у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Робота над помилками: експерти відправили на доопрацювання понад сто проєктів Громадського бюджету

Сьогодні на засіданні ради з проведення конкурсу «Громадський бюджет» заслухали звіти експертних груп. Вони оцінювати подані на конкурс ідеї. Частину проєктів направили на доопрацювання.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зустріч з молодістю: на підприємстві «Міський трамвай» влаштували для ветеранів екскурсію у минуле

Сьогодні у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. В Україні це ще і День ветерана. З такої нагоди на підприємстві «Міський трамвай» влаштували ностальгічну екскурсію в минуле. Про яскраві спогади колишніх трудових буднів ветерани праці розповіли нашим журналістам.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
У Прозорому офісі соціальних послуг Тернівського району сьогодні приймали десятитисячну клієнтку

У Прозорому офісі соціальних послуг Тернівського району сьогодні приймали десятитисячну клієнтку. Принагідно на День відкритих дверей запросили пенсіонерів - відвідувачів районного територіального центру. Представники офісу детально розповіли про роботу кожного відділу, а також надали повну інформацію про переваги та перспективи центру адміністративних послуг. З подробицями - Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День учителя у школі №20

З початком навчального року приходить ще одне шкільне свято - День учителя. Учні 20-ої школи сьогодні подарували своїм педагогам концерт. Цей спеціалізований заклад з поглибленим вивченням іноземних мов відомий не лише в Україні. Школа має міжнародні освітянські зв'язки. Сьогодні тут приймали сучасний і актуальний подарунок - телевізор. Його з депутатської субвенції придбав для закладу депутат обласної ради Вадим Щокін.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки