08 жовтня 2021

Обираємо передпокій КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Штрих Код. Вдома"
Регресія у минулі життя КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "ЛедіЛенд"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 08.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
МОЗ затвердило перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації

Мінохоронздоров'я затвердило перелік організацій, представники яких підлягають обов'язковій вакцинації від COVID-19 на період дії карантину, встановленого урядом. Це працівники центральних органів виконавчої влади та їх територіальних органів, місцевих держадміністрацій, установ вищої, загальної середньої, дошкільної, позашкільної та спеціалізованої освіти. Наказ набирає чинності через місяць з дня його опублікування. Працівники закладів освіти та органів виконавчої влади, які не встигнуть вакцинуватися протягом цього періоду, будуть відсторонені від роботи без збереження заробітної плати.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
ДТП на Червоній: водій мотоцикла - у тисячці

Сьогодні близько опівдня по вулиці Криворіжсталі, неподалік зупинки "Червона", сталася ДТП на дорозі з одностороннім рухом. 28-річний водій мотоцикла не впорався з керуванням та впав на проїжджу частину. З важкими травмами його доправили до тисячки.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нові ліфти для криворіжців: з початку року у криворізьких багатоповерхівках замінили 70 ліфтів

За кілька років у Кривому Розі капітально відремонтували понад пів тисячі ліфтів. 70 – у цьому році. Після капремонту підйомники - практично нові, з сучасним обладнанням та бездротовим диспетчерським зв'язком.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Змагання рятувальників: у криворізької команди - друге місце в обласному чемпіонаті

Сила, спритність та витривалість: сьогодні у Кривому Розі змагалися рятувальники. Дев'ять команд пожежно-рятувальних загонів взяли участь в обласному чемпіонаті. Демонстрували навички аварійно-рятувальних невідкладних робіт та виконували завдання з гасіння пожеж. Як проходили змагання - бачила Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Чиста вода: у школах міста встановлюють апарати доочищення питної води

Чиста вода - у криворізькі школи. В навчальних закладах міста встановлюють системи апаратів доочищення питної води. З її перевагами вже можуть ознайомитися учні 91-ї гімназії. Сьогодні тут пройшов тематичний захід, присвячений воді. Докладніше - Олег Ендрексон.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Липове посвідчення: криворіжець отримав вирок суду за підробку документа УБД

Використовував чуже посвідчення учасника бойових дій. За це - отримав чергове покарання. Раніше судимий 39-річний криворіжець вклеїв своє фото в чужий документ і користувався пільгами. Жовтневий районний суд визнав його винним.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Юні натуралісти: учні криворізьких шкіл стали учасниками традиційної всеукраїнської акції

Догляд за вихованцями Центру поводження з тваринами, збір макулатури, зйомка відеороликів. Впродовж тижня учні криворізьких шкіл були учасниками традиційної всеукраїнської акції юних натуралістів. Допомагали природі хто як міг, в результаті деякі учні навіть обзавелися чотирилапими друзями. Сьогодні ж найбільш активні класи криворізьких шкіл нагородили у гімназії №91.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ігрові містечка для малечі: в місті цього року збудували 19 нових дитячих майданчиків

Тільки у нинішньому році в різних районах міста встановлено зо два десятка сучасних дитячих майданчиків. Для багатьох мам вони стали вирішенням проблеми дозвілля малечі. Долучаються до облаштування дитячих містечок і підприємці. Завдання для всіх - зберегти спільне майно. Вікторія Добровольська продовжить тему.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Пес з норовом: у центрі поводження з тваринами - новий харизматичний житель

У центрі поводження з тваринами - новий мешканець. Він тут п'ятий день, утім встиг проявити свій вольовий характер. Деталі у Юлії Вєтряк.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Кривий Ріг - козацький край: у місті масштабно відзначать День українського козацтва

14 жовтня з нагоди Дня українського козацтва на криворіжців та гостей міста чекає насичена програма. У цей день стартує Третій криворізький напівмарафон «Сталевий забіг», потім міське свято «Нащадки Мамая» та 4-й Всеукраїнський фестиваль козацької пісні.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки