12 жовтня 2021

Покоління Z КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
Міми - актори театру пантоміми КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "Kids Space"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 12.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
Тепло на старті: відзавтра Кривий Ріг розпочинає опалювальний сезон

Буде тепло. Кривий Ріг розпочинає опалювальний сезон раніше встановлених норм. За дорученням виконуючого обов'язки міського голови Юрія Вілкула у місті вже відзавтра стартує запуск котелень. Тепло першочергово подаватиметься до лікарень, шкіл, дитячих садків - установ бюджетної сфери міста. Надалі, за погодними показниками, тепло почнуть отримувати інші споживачі. Про це - наш перший сюжет випуску.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
День захисників і захисниць України: у місті привітали військових Збройних Сил та Нацгвардії

Сьогодні в театрі Шевченка криворізьких військових Збройних Сил та Нацгвардії вітали з Днем захисників і захисниць України. Нагадаємо, саме так державне свято, що відзначається 14-го жовтня, перейменували в Україні влітку цього року. З урочистостей - наш наступний репортаж.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Сучасний ЛОР-центр: у криворізькій тисячці завершили капітальний ремонт відділення

Сучасні підходи у лікуванні ЛОР-захворювань та в умовах перебування пацієнтів. У криворізькій тисячці завершили капітальний ремонт ЛОР-центру. Його повне оновлення виконано в партнерстві міської влади та компанії "АрселорМіттал Кривий Ріг". Іван Проводов знає більше про вигляд і можливості осучасненого центру.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Суд оголосив вирок жінці, винній у скоєнні смертельного ДТП

7-го жовтня Інгулецький райсуд виніс вирок винуватиці ДТП, внаслідок якої загинули дві людини. Трагедія сталася 8-го січня минулого року в житломасиві Інгулець. Дві місцеві жительки - педагоги загальноосвітньої та музичної шкіл, того злощасного вечора переходили дорогу, коли на зебру на великій швидкості влетіла іномарка. Обидві жінки померли на місці. Більше як за рік суд виніс рішення у цій справі. Подробиці – у сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Горіло шість автомобілів: ранкова пожежа в Металургійному районі

Сьогодні в Металургійному районі горіли одразу шість автомобілів. Пригода сталась близько сьомої ранку на тимчасовій стоянці по вулиці Криворіжсталі. Як встановили рятувальники, займання виникло під капотом Рено, а припарковані поряд машини постраждали через таке невдале сусідство.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Все починалось з авіашколи пілотів: Криворізькому коледжу НАУ - 70 років

Сімдесят років з дня заснування відсвяткував Криворізький фаховий коледж Національного авіаційного університету. За роки діяльності цей навчальний заклад підготував понад 44-ри тисячі спеціалістів авіаційної галузі. З них більше 4-ох тисяч - для зарубіжних країн. Сьогодні колектив авіаколеджу приймав привітання та відзнаки з нагоди поважної дати.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Козацьке свято: змагання козацьких куренів традиційно приймав Криворізький НВЦ

Дванадцять років поспіль Криворізький навчально-виробничий центр збирає молодіжні команди козацьких куренів з усього міста. Нащадки козаків демонструють стройовий вишкіл та з'ясовують, хто сильніший - у спортивних змаганнях. Свято традиційно проходить у День Українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці і присвячене Дню захисників і захисниць України. Не тільки спостерігали за змаганнями, а ще й скуштували козацького кулешу, наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Культурний проєкт: старовинна багатоголосна музика 15 жовтня звучатиме у Кривому Розі

Коли ноти написані історією. Цієї п'ятниці у Кривому Розі виступить вокальний ансамбль з унікальною програмою старовинного багатоголосся. Автори культурного проєкту - родом з Кривого Рогу. Про свято класичної музики від вокалістів "Open Opera Ukraine" - розкаже Ірина Павленко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Танцювальний батл: на ювілейному турнірі з хіп-хопу змагалися любителі вуличного денсу з різних куточків України

5-й ювілейний турнір з хіп-хопу відбувся минулого вікенду на проспекті Поштовому. В ньому взяли участь танцівники з різних міст України. Дійство об’єднало любителів вуличного денсу різного віку. В атмосферу хіп-хоп культури поринули й наші кореспонденти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Бізнес-новина: українська новинка на ринку газового обладнання

Цього опалювального сезону на ринку газового обладнання дебютував український опалювальний прилад європейської якості.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки