19 жовтня 2021

Осінні тренди КАТЕГОРІЯ: ТЕЛЕПРОЕКТ "РАКУРС"
ЦЕЙ ДЕНЬ. ВИПУСК ЗА 19.10.2021 КАТЕГОРІЯ: ЦЕЙ ДЕНЬ
В чергу за вакциною: кількість зробити щеплення проти коронавірусу в останні дні зросла в рази

У місті за минулу добу зареєстрували 80 нових випадків коронавірусної хвороби. П'ятеро людей віком від 50-ти років померли. Загалом понад тисячу 250 хворих на ковід нині лікуються у Кривому Розі. Міський протиепідемічний штаб повідомляє про збільшення рівня вакцинації по місту. Тільки за минулу добу щеплення проти коронавірусу зробили 4 тисячі 250 криворіжців. І черги у пунктах вакцинації дедалі зростають.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Навчання на дистанції: криворізькі школярі відсьогодні - на онлайн уроках

І знову у шкільному віртуалі. Відсьогодні школи Кривого Рогу - на дистанційному навчанні. Для всіх учасників учбового процесу це вже справа не нова. І хоч батьки і вчителі, та й більшість самих дітей воліли б навчатися офлайн, вимоги червоної зони диктують строгі правила. Ранок у двох школах провели сьогодні наші журналісти.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
З аудиторій - по домівках: криворізькі виші переходять на дистанційний формат навчання

Ні студентської осені, ні підготовки до Геловіну. Посилені карантинні вимоги поширюються і на заклади вищої освіти. Криворізькі виші також йдуть з офлайну в дистанційний формат. Про деталі такого навчання - Ігор Кононенко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Зміни до розпорядження про скликання сесії міської ради

З урахуванням вимог червоного рівня епіднебезпеки до розпорядження про скликання сесії міської ради внесені зміни. Як і планувалося раніше, 22-го жовтня відбудуться засідання постійних комісій міськради. За мінімальної присутності запрошених вони розпочнуться о 10 ранку. Запланованого раніше навчання депутатів у цей день не буде. Пленарне засідання сесії відбудеться 27-го жовтня. Початок - о 9-ій ранку.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Нова група для дошкільнят

Нове життя - старому приміщенню. У 207-му дитячому садку після капітального ремонту відкрили дошкільну групу. Як змінилося приміщення для малечі - дивіться в нашому сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ліміт на кількість переказів: у Приватбанку встановили нові правила переказів з карти на карту

Обмеження на грошові перекази. Такі зміни запровадив державний Приватбанк. Від жовтня діють нові правила переказів з карти на карту. Як повідомили в фінустанові, ліміти встановлюються на календарний місяць - з першого по 30-те або 31-ше число - для переказів як по Україні, так і за кордон. Деталі - в сюжеті.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом смерті А. Павлова - брата загиблого мера

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство" за фактом смерті Андрія Павлова. Про це інформує пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури. Нагадаємо, вчора молодшого брата загиблого мера Костянтина Павлова знайшли мертвим у власній квартирі. Тіло 44-річного чоловіка виявив його друг близько пів на п'яту вечора. Відомо, що вранці того ж дня Андрій Павлов спілкувався з друзями. Обставини та причину раптової смерті встановлює слідство. Тим часом уже вчора деякі блогери розповсюдили інформацію, за якою імовірною причиною смерті були згубні звички.

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Знайшли у зашморгу: в лісосмузі у Довгинцівському районі виявили повішеним чоловіка

Знайшли тіло у зашморгу. Сьогодні у Довгинцівському районі виявили чоловіка повішеним на дереві у лісосмузі біля Соленого озера. Правоохоронці, що прибули за викликом, констатували - явних ознак насильницької смерті на тілі чоловіка немає. Точнішу інформацію в поліції матимуть за результатом судово-медичної експертизи.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Собаки на службі

Працювати у комфорті. Цьогоріч військова частина 3011 Нацгвардії України отримала допомогу від міста на розбудову кінологічного центру. Тут утримують собак, які допомагають військовим у виконанні службових обов'язків. З фахівцями кінологічної служби та їхніми вихованцями познайомилась наша знімальна група.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Смерть на пожежі: у квартирі, охопленій вогнем, загинула літня жінка

Сьогодні вночі в одній з багатоповерхівок на вулиці Ватутіна сталася пожежа. Горіла квартира на третьому поверсі. Надзвичайники врятували з вогню чоловіка. На жаль, вісімдесятишестирічна жінка загинула.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ
Ротвейлери на полюванні

Собаки крупної породи тримають у страху дачників кооперативу, що розташований на так званому 7-му кілометрі. Ротвейлери - собаки-охоронці одного із власників ділянки. Чоловік не реагує на прохання сусідів зміцнити вольєри, аби собаки не мали можливості перестрибувати через паркан та нападати на людей і тамтешніх тварин. Більше про цю історію знає Надія Шевченко.  

КАТЕГОРІЯ: СЮЖЕТ

Сторінки